Bellagio Crater Lake ile ilgili aldığım en güzel haber taharet musluğunun var olması bunun varlığı internettende önemli![]()
rise'n fall ile ophelia23 naptı acaba???
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
selam millet!
bugün hayatımda asla unutmicağım günlerden bitanesiydi.
herşey dün gece arkadaşımla evde otururken başladı.vizeden,neler sorulacağından,tren bilet saatlerimden konuşurken birden konu gerekli belgelere geldi veeee o transkripti almadığımın aklıma geldiği anki önce beynimde çakan şimşekler sonra ne yapacağımı şaşırmalar falan! offff kabus gibiydi! gece resmen geçmedi bana! saat gecenin 11i şirkete de ulaşamıyorum tamam yaa bitti daha da bu vizeye giremem ben dedim.gece boyunca sadece 3 saat uyudum onda da yine bu olayları gördüm rüyamdaama yine de bir umut sabahın 8inde okulun öğrenci işlerinin kapısına dayandım önce olmaz dediler biz imzalayamayız imza yetkisi olan kişi de 9:30da falan gelir.benim tren 9:00da :S:S
sonra birden araya ilahi bi güç girdi ve o yetkili kişiler erken geldi :S tabi ben yüzümde küçük emrah görüntüsüyle durumu açıklayınca sağolsunlar hemen hallettiler ve ben uça uça taksiye atlayıp gara gittim ve son anda treni yakaladımsonrasında da normal seyrinde gitti zaten herşey.konsolosluğa gittim vizemi aldım geldim.o vize görüşmesini falan anlatmama gerek yok zaten herkesin anlattığı şeyler bana yine iş fuarında olduğu gibi sadece 3 soru sordular:S:S ama yine de aldım ya yeter
demek ki neymiş! : bütün belgelerimizi ertelemeden hazırlayıp bi kenara koyucakmışız ki başımıza bela alıp da stresten ölmeyelim! ama adrenalin tutkunlarına tavsiye ederim full adrenalin doluydu film gibiydi
saygılar...
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
heycanlı bi gün yaşamışssınvizen hayırlı olsun
![]()
@rise'nfall
hayırlı olsundaha gitmeden anılara başladın
![]()
@rise'nfall
hayırlı olsun valla bizde çok merak ettik ya çok sevindim![]()
teşekkürler
@sincili
giderken de pasaportu ya da ds yi falan unutuyormuşum![]()
çok fena yorgunum ben ya foruma girmemle cıkmam bir olacak neredeyse ama gözlerim kapanıyoo kendiniize dikkat edin görüşmek üzere ...
iyi geceler...!
herkeze ii aksamlar rise tebrikler. bizimde arkadas dun 2.5 ortalamayla vize reddi aldı sebebide isim benzerlıgınden solayı..aynı adı tasıyan baska bı eleman suc ıslemıs cocuga nolucak bılmıorm... 10 gun sonra yakın bı arkadasım gıdıcek 1.97 ortalamasıyla ama problem su ki ;
dokuz eylul üniversitesnde 1.8 barajını tutturamayan ogrencıler donem duserler ve bı oncekı sınıftakı derslerını tekrar alıp yukselterek 1.8 i tutturmaya calsırlar diger unıversitelerdede bolemıdır bılmıorm..
arkadasımda 1. sınıfın sonunda tutturamadı 1.8 i ve 2.sınıfa gecemedi.. dolayısı ile 1.sınıfın 1. dnemınden 4 tane ders aldı onları basarı ıle verdı ve donem ortalaması 2.6 genel okul ortalaması 1.97 oldu.
problem su kı arkadasımızın 1.1 de 2.6 ortalama gözükürken 1.2 sinde 1.5 ortalaması war.2. sınıfa gecmemıs gıb gozukuyor.
kill them all-spartacus
sayfada problem oldu devamını yazıorm..
kill them all-spartacus
2. sınıfa gecmemıs gıbı gözüktügü için 1.dönemden 2. doneme ınanılmaz bır basarı dusuklugu goruntusu çiziyor ve resmen 3 kısı beraber gittigimz şirket çocuga senı vizeye gönderemem red yersın dediler.ki baya ii bi şirketti...
önce cocuga ortalamanı 2 ye yukselt gönderelım dıyorsun..çocuk kasıyor butun hayallerını beklentılerını kuruyor hırs yapıyor ve ortalamasını 2 ye cıkartıyor.sen transkrpte bakıp yollamam dıorsun..
parasını ıade ettıler sonrada ben ıkna ettım baska bı sırkete basvurmasını dıger bır sırket kabul ettı bakalım sonuc ne olucak..
kill them all-spartacus
bizim universitede ayni sekilde. ortalama 1.75 olmadan bir ust sinifa gecemiyosun. hatta 1. donem ortalaman 1.75 in altinda olursa ikinci donem bir alt sinifa dusuyorsun. ki benim okulum bu yuzden bilmem kac sene uzadi. sirketinizin arkadasina vize reddi alirsin diyip vizeye gondermemesi cok sacma olmus. okulu izayip not ortalamasi 2nin altinda oldugu halde vize alan dunya kadar insan var, goruyoruz orneklerde
umarim arkadasin alir vizeyi.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Bilet lazım artıkk bileeet![]()
Millet not ortalamam 2.28 2.sınıfım hocalarımla konustum vize görüşmesi için hepsi referans mektubu yazabileceklerini söyledi ama şirketim buna gerek olmadığını söyledi sizce almalımıyım?
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
gerek yok ortalaman iyi zaten belgeler çok da etkili olmuyor ben orda bi ton belgeyle gelip alamayanı da gördüm![]()
Selamlar herkese..
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkdslar New yorkta kımse calısmadı mı gecen senelerde ya da bunla ılgılı konu acılmıs mı? yol gösterırsenız sevınırım...arama butonundan bulamıyorum
Herkese Selam![]()
""Let the game begin""
forum yine durgun....bu sene gitcekler pek meraklı değil araştırmaya herhalde...ya da soru sormuyorlar..
Şu anda 44 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 44 misafir)
Bookmarks