arkadaslar bu sene ki gezmeyi düsündügüm yerler..buralarda nerlere gidilir ne yapılır???? daha once oraya gitmis deneyimli arkadaslar nerleri tavisy
ederler==???
arkadaslar bu sene ki gezmeyi düsündügüm yerler..buralarda nerlere gidilir ne yapılır???? daha once oraya gitmis deneyimli arkadaslar nerleri tavisy
ederler==???
Konuyla ilgili yeterince bilgi forumda mevcut ,
özel olarak sormak istediklerini sorarsan senin için daha faydalı olur
kumar oyna
özellik los angeles hakkında hic bil bilgim yok forumda okudugum kadarıyla pek iyi izlenim uyandırmadı..tabi iyi yorumlarda unutmamak gerekir..
San Francisco'da kesinlike bisiklet kiralayarak, köprüden karşıya geçmeni ve karşıda bişeyler yemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Bisiklet kirası 80 dolara yakın ama sonuna kadar değer. Bisiklet olmadan San Francisco'yu gezemezsin.
Las Vegas'a da arabasız gitmenin çok bir anlamı yok. İllede gidecem diyorsanda bol bol yürürsün. Bence Las Vegas'a gitmene pek gerek yok. Gittim demek için gitmenin çok anlamı yok.
zencileri severim genelde konusmaları cok komik oluo @bellagio chicagoda bayagı fazlaydı ama chicago cok sakindi.Öle oldugu sürece sorun yok:P
beverly hills bir de universal studios ve santa monica beach not aldım:P daha bildigin degisik yerler falan soleresen sevnrmm.p
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...post108304(las vegas)
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...post109790(los angeles)
incelemediysen isine yarayabilir
LA küçük Meksika, Vegas tam anlamıyla 10 numara, S.Francisco görülmesi gereken bir şehir, S.Diego tatil için şart diyebilirim. LA güzel değil ama Universal Studios ve sahiller için gidilir!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
vegasa gezilsede olur gezilmese de diyen arkadasim ne olarak dedin hala inanamyorum vegas belki de arabanin en az gerektigi sehirdir amerikada.. strip i yurumedikten sonra manasi yokki orda olmanin.. ayrica havaalanindan strip e 15 dolara servisler var... ucakla gidilebilecek bir yer haftasonu kacamagi gibi
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Vegas'ı görmedikten sonra Amerika'ya gitmişsin boş
You cannot say you have been to America if you haven't been to Vegas... mı diyorsunuz?
İnşallah bu yaz gitmek nasip olur bana da..
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks