arkadaslar ben 8 martta vize gorusmesine girdim hala ds gelmedi aranizda ayni sikintiyi ceken varmi. anlamiyorum bi kagit nasil bu kadar zamanda gelmiyo.
arkadaslar ben 8 martta vize gorusmesine girdim hala ds gelmedi aranizda ayni sikintiyi ceken varmi. anlamiyorum bi kagit nasil bu kadar zamanda gelmiyo.
sponsor firman hangisi?seçtiğin iş ne?
sponsor CCI, pizza store unda caliscam. Ayni sponsorla basvuran varmi?
şirkete ödemeni yapmadıysan gelse bile gelmedi derler
odemeyi coktan yaptim toplu gonderiyomus bu sponsor ama bu kadar uzun surmesi bi garip.
evet 2 ayda bir toplu olarak geliyormuş bende beklıyorum daha gelmedi.. peki vize görüşmen ne oldu?
Arkadaşın girdiği vize görüşmesi 2010 yılında,o zamanlar görüşmeye DS belgesi olmadan girilebiliyordu ama asıl vize alımı ds geldikten sonra belgelerin konsolosluğa postayla gönderilmesiyle alınıyordu.Bu durum 2011 yılından itibaren kalktı.Siz bu durumda görüşmeye giremezsiniz zaten onu merak ediyosanız..Aman bi karışıklık olmasın bu konuda
hhahahahha ben tarihe hiç bakmadım yaaa çok teşekkür yaaa
Bende diyorum bu işte bir terslik var
Arkadaşlar bu DS-2019 formu olmadan vize görüşmesine girme 2011 yılına kadar mümkündü ancak o tarihten sonra bu olay kalktı.Açık ve net bi şekilde ayrı bi mesajda belirtmek istedimHala bu belgeyi bekleyen arkadaşlar lütfen dikkatlice okuyun ve bu belge olmadan girerim gibi bi düşünceye kapılmayın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks