ilk kez duyuyorum vize uzatma olayini wat da .. bence isveren cok da bilgili degil bu konuda.. ekimde calisamiyorsun amerikada , amerikan konsolosunun yazisinda gormustum ayrica en gec kasim 1 de cikmis olman gerekiyor ulkeden ...
ilk kez duyuyorum vize uzatma olayini wat da .. bence isveren cok da bilgili degil bu konuda.. ekimde calisamiyorsun amerikada , amerikan konsolosunun yazisinda gormustum ayrica en gec kasim 1 de cikmis olman gerekiyor ulkeden ...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
işverenin belirlediği birşey değil ki zaten bunu çok araştırdım hatta sirketime de defalarca sordum gayet kendinden emin cevaplar aldım.. normalde verilen çalışma vizesi 30eylülde sona erer standarttır bu ama işverenin istegi üzerine çalışma süreni 1 ay daha uzatabilirsin tabi uzattığın taktirde gezeceğin süreden kaybetmiş oluyorsun.. arkadaşlarım dediğim gibi vermonta equinox hotel'da çalışacaklar bir kayak oteli o yüzden daha çok temmuzda ogrenci alıp ekimin ortalarına kadar çalıştıyorlar arkadaşlarım anlaştılar ve mülakkatan geçtiler ekimin ortasında işten ayrılıp en geç kasımdan bir gün once donecekler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks