eze eze gidiyoruz şampiyonluğa... !!
tüm fenerli arkadaşları tebrik ediyorum fenerin dışındaki tüm takımlara geçmiş olsun !!
eze eze gidiyoruz şampiyonluğa... !!
tüm fenerli arkadaşları tebrik ediyorum fenerin dışındaki tüm takımlara geçmiş olsun !!
Abi şu Fb'li futbolcuların ahlaksızlığı hakikaten acınası... Bilica bu gece başroldeydi.. Küçük kızlar gibi saç çekmeler, çukur açmalar... Acizliğini son derece güzel yansıttı.. Şu Emre Belözoğlu denen adamın da zerre kadar terbiye, ahlak denen olgulardan nasibini aldığını düşÃ¼nmüyorum. Tamam insanda kazanma hırsı olur da onunkisi tek kelimeyle ahlaksızlık...
Şu Beşiktaş'ı bu kadar çok sevmesem Türk Futbol'u benim için bitecek ama... Çok seviyoruz be abiii..
Neyse bundan sonra Bursaspora destek tam gaz![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Bu arada şöyle bir şeye rastladım.
Futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta: " Bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır."
Doğru mu kontrol etmedim ama eğer doğruysa bakalım sevgili federasyonun kararı ne olacak...
Mantıklı soruSanırım 400-500 dolar civarı alışverişe gitmişti
Üstü de şehir turu olsun, Liberty Island falan olsun, oralara gitti
Maalesef gece hayatına dahil olamadım. İnşallah bu sene acısını çıkaracağım![]()
Arkadaşlar sohbetinizi böldüm beni bağışlayın.
Bilgisayarda tez yazarken yada ne bileyim uğraşırken ingilizcemizi geliştirmek için dinleyebileceğim radyo türü birşey var mı?
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
forum yine durgun bende kaçıyorum herkese iyi geceler !!!
ii geceler sıncılıbuu adı nerden buldun da koydun hep sorcaktıım da nasıp olmadı
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
herkese iyi sabahlarrrrr
arkdslar bırı bana cvp versın..mc donalds ıslerı sabıt haftalık 30 saat mı? heryerde sabıt mı bu butun mc donaldslarda..bu daha sonra arta bılır mmı?lutfen bırı yrdm etsın cok acıl
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
kardesim bunu sana artacak yada sabit kalacak diye garanti veremez sen mademki bu kadar celiskide kaliyorsun sirketine baskiyi artir bulsunlar yeni bir is ...
yok seyı merak edıyorum tum mc donaldsların uygulamaları aynı mı? calısma saatlerı haftalık vardıyalar falan??
McDonaldslarda overtime yok, yani haftalk 32 saat![]()
Selamlar herkese.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Bir arkadasim 19 saat calismisti bir gunde.o isin yogunluguna gore calisiyordu ama mcdonalds yasal olarak kirk saatten sonra mesai ucretimi veriyordu yoksa normal ucrettenmi calistiriyordu bilmiyordum.eminim 32 saatten fazla calisiyordu. busch gardensin ordaki mcdonalds.
Peki.
ya arkdslar sırket bana bakma sen iş sozlesmesınde 30 yazıyor ama oraya gıdınce artırılır dıyor..ben bu sene en azından malıyetı cıkarmak ve seneye tekrr gıtmek ıstıyorum ..ben bu parayı gerı getırmelıyım..haftalık 30 saat cok az ve 2.iş bakacagım aslına bakarsan baska bı mc donalds ta 2. iş bullursam harıka olur..bılmıyorum ılk defa gıdıyorum ve 2.iş bulamazsam ne olur bılemıyorum..yakuza mc donaldsta calıstıgını ve malıyetı cıkardıgını solemıs .benım en cok merak ettıgım mc donalds ların uygulamaları her yerde aynı mı vardıya sıstemı falan..ben de malıyetı cıkarabılır mıyım kı ?en azından yemek konusunda ındırımlı yıyebılırım dıye bılıyorum baska bılgım yok
En büyük yalan. Artırmayı bırak, adamlar sözleşmede yazan saati bile çalıştırmıyorlar... Ayrıca yine mcdonalds'ta ikinci iş bulman için büyük şehre gitmen gerek ki yakın şubeler olsun.. Onun dışındaki yerlerde 3-5 milden yakın değil şubeler birbirlerine.. Senin gideceğin yer de gayet ıssız bir yerdi hatırladığım kadarıyla.. O civarlarda başka şubeleri yoktur muhtemelen..
bi de bu sponsor sırket 2 gunluk bı oryantasyon yapacakmıs her sartta katılmak zorundaymısım dendı bana ..nedır bu oryantasyon ve neden ıs yerınde yapılmıyor ? bılgınız var mı? ucak bıletını kescem ben ..artık new yorkytan farklı bı yer lursa kara yoluyala gıtcem
3000 dolar getirmen imkansıza yakın.. ayda 300-400 konaklamaya vereceksin, 150-200 yemeğe gidecek, 100-200de ıvır zıvıra gitse, 1000 dolara kenara koyman için 1500-1800 dolar civarlarında kazanmalısın. Eline 1500-1800 geçmesi için de paycheckinin brüt 1700-2000 civarlarında olması lazım. Saati 8 dolardan çalışsan haftalık ortalama overtime ödeseler bile 55 saat falan çalışman lazım. Öyle bir iş yeri olduğunu da sanmıyorum. Hele hele mcdonaldslar...
Wat tecrübesi olan herkes söylüyor zaten para kazanma, para getirme beklentileriyle gitmeyin diye.. O kadar Amerika'ya gidiyorsun, bırak da biraz masrafın olsun ama dimi![]()
Ayrıca yukardaki hesap ekstradan hiçbir yere para harcamadığına yönelikti. Yani yaklaşık min. yaşam giderlerin..
Konu ayhn tarafından (19-04-2010 Saat 03:24 PM ) değiştirilmiştir.
İkinci iş bulsan daha da az kazanırsın. İlk işinde 40 saatten sonrası overtime.. Ben 8 dolardan düşündüm, üstü de 12 dolardan.. 30 saat bir işte çalışıp 30 saat de başka işte çalışsan ikinci işi yine 8 dolardan hesaplarsak daha az ediyor.
Yani sen ebeveynlerine parayı gözden çıkarmalarını söyleHa illa kâr yapmak istiyorsan, 5 tane saat al, kafadan 800-1000 lira kâr.. Üstüne bir telefon al, 200-300 lira ordan kâr, ondan sonra 500 dolarlık kıyafet falan alsan, 500 lira da ordan kâr.. Etti sana 2000 lira kâr
![]()
offf arkdslar ya seytan dıyo gıt sırketı bombala
Şu anda 77 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 77 misafir)
Bookmarks