neşeli hayat filmini izleyeniniz var mı? şimdi başlıcam da kararsız kaldım izlesem mi izlemesem mi diye
neşeli hayat filmini izleyeniniz var mı? şimdi başlıcam da kararsız kaldım izlesem mi izlemesem mi diye
başla başla zaten ihtiyacın var belli fotodan yüzün yumak yumak olmuş sankibence sen biraz kilo ver iyi olur
ya kilo vermek şişmanlamamak önemli ama bazı insanlar kilolu ama sağlıklı oluyo bazılarıda zayıf ama saglıksız olabiliyo buda hem spor hemde yediklerinle alakalı bu yüzden ilerde etkisini görebilmek için şimdiden spora başlamak lazım çok zorlanmadan başlamak istiyosan sadece yürüyüşte yapabilirsin haftada 3 veya 4 kez yürüyüş yağmak bile çok faydalı diyolar ben demiyorum doktorlar diyooo
ayrıca kadın milletinin çok güzel bir sporu var topla arkadaşları koy mezdekeyiwalla süper spor olur
![]()
When the power of love overcomes the love of power the world will know peace.
Az önce yine Zeitgeist izledim de![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
ben yatıyorum dostlar yarın yıne her pazar oldugu gibi kpss denemem var erken kalkmam lazım herkese iyi geceler ...!
şimdiden herkese güzel pazarlar![]()
İyi geceler sincili.. ben de flashforwardı ilk bölümden itibaren tekrar izlemeye başlayayım, kaçırdığım noktalar otursun![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
ben de okandayım bu gece muhabbet fena değil baya gülüyoruz![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
bende neşeli hayatı izledim.orta şekerli bi film.. şimdi de lostun son 2 bölümü mü izlesem flash forward ın mı karar veremiorm![]()
arkadaşlar acilen bana "kalacağımız yeri ayarladınız mı" sorusunun ingilizcesi lazım lütfen yazar mısınız? bekliyorum
about housing where we will stay in usa ?
tam senin dediğinin karşılığı değil ama nerde kalıcaz diye soruyosun!
eyvallah kardeş sağolasın.. vizeyi yeni aldık, cetusa yetkilisine noldu bizim iş diye sormak için mail atacaktım.. cevap bekliyorum şimdi bakalım)
Günaydın Arkadaşlar.
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Iyi gunler Herkese!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
iyi günler arkadaşlar
Arkadaşlar şu sitede sesli chat yapabiliyoruz zaten rosetta stone u hepiniz bilirsiniz ama kayıt olamaıyorumbi dener misin problem bende mi sitede mi?
![]()
Language Exchange Community - Practice Foreign Languages
orasını anladım daama new member kısmında millet çatır çatır üye oluyor
bende üye olmak istiyorum edepli bi yere benziyo
Too much love will kill you And you won't understand why...(çok fazla aşk seni öldürür… Ve sen nedenini anlamazsın…)
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Hayrola Sucrenerden esti
![]()
Şarkı dınlıyodum da orda gectı queen-too much love will kill you ..saolsun şarkı dınlerken bi de tercümesine bakıyorum cok faydası oluyo ..çok kelıme öğrenıyorum..queen grubunun nerdeyse tüm şarkılarını ezberledım![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
arkdslar testere 6 yı izlicem internet üzerinden bildiğiniz iyi bi site var mı HQ kalitesinde?
! şimdi sıra sende !
! bekliyoruz !
! Biz Hazırız !
! peki ya sen Hazırmısın ? !
! işin sonu belli boşuna ümitlenme !
! Şimdi Hesap Zamanı !
! Herkes Susacak !
!!! FENERBAHÇE !!!
! Konuşacak !
ya arkdslar travel planları yapıyorum da..4 günlük new york tatılı bana kaca patlar ..yeme içme gezme 3 gece konaklama hostelde ve 4. gün uçaga atlayıp eve donus..bılgı verırsenız ya da bunla ılgılı konu acılmıssa forumda yol gosterır senız sevınırım?
Konu sucre tarafından (18-04-2010 Saat 08:53 PM ) değiştirilmiştir.
dogru mac var dı mı ..demın gordum 1-0 idi..benım peder de fenerlı ama gs lıyım..bjk kazansın ıstıyorum..gecende manısayı yendıler cok uzuldum Turkıye kupasında![]()
fener ikinci yari atar 2 tane daha 3-0 biter alex penaltidan atar digerinide guiza atar
tüm Fenerbahçe'lİlerİ tebrik ediyorum!!!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şu anda 78 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 78 misafir)
Bookmarks