Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
diceksiniz biz niye sıkıntılıyız biz 4-5 sene sonrasına bakıyoruz ama mackadaki arkadaşlarımız 4-5 gün sonrasına Biz tüm dünya ya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyoruz onlar sadece Mackaya bakıp onun sıkıntılarıyla yaşıyor..
@cav'a bu noktada katılıyorum...!

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında bu satırları yazarken aklıma geldi de bunları belirleyecek şeylerden en önemlisi muhtemelen hayatımızı paylaşacağımız insan olacak. Çünkü şehirleri bizim için anlamlı kılan, orda yaşayan insanlardır. Gerçekten birini sevip, düzenli bir hayat kurarsak, bunun nerde olduğunun çok da önemli olmayacağı kanaatine vardım...
ya bişiyide duygusala bağlamasak olmuyomu tamam güzel şeyler yazmışsın hocam haklısında belki bilemiyorum ama illa o kişi mi olmalı yani birimi olmalı hayatı güzel kılan tek başınada hayat anlamlı ve güzel olamaz mı ?

yani birini sevdiniz diyelim onlada olmadı oda başkasıyla evlendi sizinde başka birini sevme ihtimaliniz yok diyelim yani bu noktada hayat anlamsız mı olacak ?

yanlış anlaşılmasın olması tabikide güzel bişi ama sanki hayatımızda bunun yeri ve önemi bizim için gereğinden fazla gibi geliyor bana belkide bunu düşünürken hayattaki başka şeyleri kaçırıyoruz !

not: yukarıda yazdıklarımın dogru oldugunu savunmuyorum sadece sesli düşünüyormuşum gibi düşünün !