Alıntı rise'nfall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aslında oturup adam akıllı düşününce bizler o kadar şanslıyız ki!!!
çok uzağa gitmeden kendi hikayemden örnek vereyim..ben şuan geçmişime dönüp baktığımda hep gördüğüm Seda maddi manevi eksik büyümüş arkadaşlarına özenerek büyümüş yaşıtlarının sıradan gibi yaşadığı şeyleri hep hayal ederek büyümüş özgüven desen bunlarla mümkün değil zaten yani özetle hep birşeylere üzülerek büyümüş tam anlamıyla saf!...düşünün Adana'nın bilmem ne ilçesinde ilkokul okuyan küçük bi kız çocuğu adana merkeze ilk geldiğinde şuan burdan new york a giden birisine o binalar ne kadar şatafatlı ne kadar devasa geliorsa aynı hisleri yaşıyor.ve gel zaman git zaman büyük şehre taşınınca kendi,dünyası,hayalleri de büyüyor.ortaokuldu liseydi derken eskişehire getiriyor kader ve her ne kadar istemeyerek ağlaya zırlaya gelse de burda asıl hayatı öğreniyor,hayallerinin peşinde koşmayı,büyük düşünmeyi öğreniyor..
şu an her arkama baktığım da sonsuz şükran duyuyorum yaratıcıya.bir zamanlar Adana kadarken hayalim,sınırlarım, şimdi amerika,erasmus,interrail planları yapıyorum,yapabiliyorum..hayat gerçekten çok garip ama kalbini temiz tuttuktan,özünü yitirmedikten,geçmişinle ne olursa olsun barışık olabildikten sonra mutlaka layık olduğun bi hayata kavuşuyorsun..
ve üstelik o kadar çok hikaye gördüm ki benim hikayem çok sıradan kalıyor yanında..hala hayalleri yalnızca bir oyuncak olan,yalnızca yeni bir kıyafet olan,yalnızca liseyi okuyabilmek olan,yalnızca normal bi aile olan ve televizyonda gördüğü bırak amerikayı istanbulu bile hayal edemeyen çocuklar ve gençlerin hayatına şahit oldum oluyorum.biliyorum ki bizim yerimizde olabilmek için herşeylerini vermeye hazırlar ve o yüzden tekrar tekrar şükrediyorum!
evet küçük dünya, küçük hayaller küçük beklentiler demek,evet gündüzleri ordaki insanlar bu sebepten daha mutlu olabilirler ama eminim ki herbiri gece başını yastığına koyduğunda bizim sahip olduklarımıza sahip olabilmeyi hayal ediyor ve 'neden' diye sorgulayıp derin bi mutsuzluk hissediyorlar..
sonuç olarak arkadaşlar lütfen basit şeylerle isyana mutsuzluğa sürüklenmeyelim şükretmeyi ve bizden kötülerini düşünelim...
+1 süper