Merhabalar,
Arkadaşlar six flags işi var chicagoda ve konaklamayı işveren sağlıyor acaba bu konaklayacağımız yerler nasıl acaba elinizde fotoğraf varmı veya deneyimli olanlar
Merhabalar,
Arkadaşlar six flags işi var chicagoda ve konaklamayı işveren sağlıyor acaba bu konaklayacağımız yerler nasıl acaba elinizde fotoğraf varmı veya deneyimli olanlar
iki tip yurt var six flagste çalışanların kaldıgı biri carthage lisesinin kampüs yurdu digeride park side üniversitesinin kampüs yurdu ama park side'a 21 yaş üstü kalabiliyormuş..bide carthage odaları 2 kişilk tuvaletler katta ortak park side'da da 3 odalı ev tipi her odada 2 yatak var..bide ulaşım servislerle saglanıyomuş..bayağı bi ayrıntılı anlattım sanırım ben de bu yıl ilk defa gidicem ama bayaa bi bilgi topladım![]()
lancezgi bende chicago ya gıdıyorum irtibata gecelim
geçelim yıldırım çağdaştan alsana mail adresimi![]()
arkadaslar bende six flags a gidecegim bir aksilik olmazsa.sizlerin gidis tarihi belli mi?taksi ile havaalanında six flags in oldugu yere gitmek 45 dolar artı tip varmıs.tavsiyem 4-5 kisi toplanıp gitmeniz.sizin icin daha iyi olacaktir.hangi bolumlerde calisacaksiniz.ben operator yada food da olcam
hangi şirketle gidiceksin sen?biz grup olarak gidicez ztn şirket öyle gönderiyo..havalanından araba çağırılıyo o götürüyo parka kişi başına çok bişi tutmuyodur o da..
büyük ihtimal food olcak benim..
bende six flags e gıdıcek gıbıyım.Job fairden sonra bakıcas artık..
arkadaslar mrh bende bu sene 6 flags gıdıcem tanısırsak ıyı olur ya ne dersınız
saol lancezgi ben fikret ısparta suleyman demırel unıversıtesınden ya sen vize ne zaman gircegin bellı oldumu?
sonunda bende six flagsteyim.Arkadaslar irtibatta olalim..Facebooktayim..
fikret kardes sen hangı bolumden ben ıcep fırması temsılcısıyım sdu de. otobus reklamlarımızda olmustu gormusdur belki. bizimde jobfairde six flags oldu. 11deorda olcaz. fırma ucak bıleti saglıycak fakat ucretleri konusunda bılgı yok. bende uste ısv
memnun oldum ezgi belkı bırbırımızı job fairde gormusuzdur ama ben çarsamba gunu gırmıstım gorusmeye vızeyı alırsam 11 hazıranda gıdıyorum ya sen bu forum cok ıyı ya tanısıyoruz hem gercı oryantasyonda goruscez ama...
aykut tarıhteyım ben ama eduyorkla gıdıyorum tabıkı gordum sızın sırketın reklamlarınıda
fikret ben kemal senle mülakata gircek olan gruptan daha var bizim vizeye 3 haftaya kadar heralde çalşma iznimiz gelcekmiş amerikadan baya takiptesin bakıyorum![]()
mrb kemal memnun oldum ankaradanmısın 3 hafta sonra mı gelcekmıs ds 2019 formu gec deılmı ya gercı o olmadan da gırebılıyoruz vızeye ama
yok izmirden ilk sen girdin senden sonra biz girmiştik giriyoruzda formla girince daha garanti oluyor heralde ondan aslında şubat tatilinde bile aldı bizim arkadaşlarda farketmez artık öyle böyle alıcaz inş
hatırladım senı ya ege unıversıtesı ıktısat tın dımı dunya hakkatten kucuk ya bak nerde bulustuk senle vızeyı alırsak beraber gıdıcez dımı sızle bnm ucak 11 hazırandaymıs senın benandan ogrendım
dokuz eylül iktisattanım ben beraber değil biz 2. grupla gelicez 14 haziranda bitiyor benim son final sınavım 17 yada 18i gibi gelicez heralde doğrudur ilk grup tarihi öyleydi
olsun o zaman o tarihlerde gorusuruz kemal en azından bırbırımıze yardımcı oluruz ya oralardaişimiz orda belli olcak galiba
aaaa süper eduyork six flags burdabende ilk grupla gidicem..
aynen öle ezgiberaberiz
Arkadaşlar bende Chicago'da olacam ama ne yazıkki six flagde değilim. Gisiş için tarihler eerki birbirimize yakınsa hep beraber gidelim derim ben. Vize sonuçları belli olduktan hemen sonra hep beraber konuşalım ve ona göre ayarlayalım. Sizlerle six flagde olamasamda tanışalım burada, mutlaka yanınıza ziyarete gelirim..![]()
arkadaşlar ben de bu yaz kısmetse sixflagteyim.görüldüğü kadarıyla baya bi türk olucakmesela benim yanımda 5 arkadaş daha var
17 haziranda işe başlıyorum.artık orda görüşürz ya da havaalanında
![]()
Bu arada bi arkadaşım okuyo chicagoda. ve oraların serin olduğunu söyledi. gündüzleri sıcak olsa bile akşamları baya bi serinliyomuş malum kanadaya yakın. google earthden araştırdıım kadarıyla bi aqua park inşaatı var.geçen yaza yetişmiş.yani park açılmış durumda.
Bu arada konaklama bilgileri:
Dormitory Style with 2 -3 ppl/room OR Apartment Style with 2 ppl/room,7/apartment.NO SINGLE ROOMS .Includes bed, dresser and desk.
yatakhane(yurt) tipi 2-3 kişilik oda veya apartman tipi 2-7 kişilik apartmanlar.tek kişilik oda yok.yatak şifonyer ve bi masa.
yani arkadaşlar 340 dolara konaklamada sefalet çekicez hadi hayırlısı![]()
Konu BarisMT tarafından (12-03-2008 Saat 09:59 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar daha önce buraya (sixflagse) gitmiş tecrübeli arkadaşlar yok mu yahu...biraz anlatsalar çok ii olur..
ben gitmedim ama ogrendigime gore agustosun son haftasi park sadece hafta sonlari acık olcakmıs.hafta da iki gun izin varmıs.(hafta ici tabii) ayrica 6 flags calisanlari icin rolling coaster lar ara sira gece aciliyomus.oyle duydum
Merhabalarr bende Eduyork'la Chicago Six Flags'e ilk grupla gidiyorum
İrtibat halinde olalım![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks