arkadaslar baktımda herseyden bahsetmısız NBA maclarını goremedim. gidenler tecrübelerini paylasırsa guzel olur.bide yaz aylarında war mı maçlar ?*
arkadaslar baktımda herseyden bahsetmısız NBA maclarını goremedim. gidenler tecrübelerini paylasırsa guzel olur.bide yaz aylarında war mı maçlar ?*
kardesim bole bir konu var forumda once bir arama yaparsan iyi olur.. ayrica yaz aylarinda nba maclari olmuyor yaz ligi maclari oluyor orda da as oyuncular oynamiyor..watcilarin gittigi tarihler nba ile ters ama diger sporlari izleme imkani olabiliyor amerikan futbolu mesela.. futbol maclari da oluyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ben izledimhazırlık macıydı sanırım fazla ilgilenmediğim için tam olarak bilemiyorum Miami Heatsin sahasını gösteriyodu arkadaş American Airlines Arena zenci bi adam gelip bilet var mı dedi
bununla başlayan bilet bulma serüveni gişede bitti ve kişi başı on dolara sahanın en üstünden bilet aldık
oyuncular biraz ufak gözüküyordu tek sorun oydu gerci büyük ekrandan gayet net gözüküyolardı ama ahdım var bi daha gidersem ponpon kızların yanından bilet alacam
amerikalılar eglencede sınır tanımıyolar basket müsabakalarında sanki diskoya gelmiş gibi egleniyolar farklı bir deneyim denk gelirseniz gidin mutlaka bizimkisi tamamen tesadüftü mesela
![]()
keşke yazın maç olsa nerdeeeeeeeeecanlı izlemeyi çook isterdim.
dünya basketbol şampiyonası için onca star istanbul'a gelicek ve ben burda olamıcam yaaa, off kahrediyo beni bu durum.
bidaha kimbilir ne zaman şampiyonaya evsahipliği yaparız![]()
bosver gun olur paran olursa atlarsin her sampiyonayi yerinde izlersinbu arada ekim sonlarinda donenler olursa sezonun ilk maclarini izleme ihtimali olabilir...
@sincili o nasıl bi yere cıkmışsınız ya benim orada başım döner
peki orası 10 dolar da aşagı daha yakın yerlerde ne kadar fiyatlar?
veya bir NBA macı fiyatı ne kadardır normalde?
noraml sezon biletleri en ucuz 25 dolar civari.. o da kuslarla beraber izlenen yerde![]()
peki sezon ne zaman baslıyor bide hazırlık maçlarının programını nerden bulabılırız_
kardesim sezon ekimin ikinci yarisi basliyor.. tam tarihi bilmiyorum ama genelde 20 ekim civarinda baslar..yaz ligi maclarini da gittiginz sehirde nba takimi varsa onlarin sitesinden bakabilirsin...
sanırım en aşağıdaki bölüm 350 dolar civarıydı
fotograftakinden daha yüksekte hissediyordum kendimi saha ufacık gözüküyo nasıl bi sahaysa
yanlız biz böyle şortla tişörtle turist havası tabi içeriye girer girmez takım elbiseli elemanlar bay bayan hal hatır sorup gideceiğimiz yönü tarif ediyolar ilginç ve hoş !![]()
ekimin ortasinda sezon baslamasina cok az kala new york knicksin so hazirlik macina gitmistim gecen sene Philadelphia 76ers ile son mac oldugundan tum oyuncular oynuyordu ortalardan pota arkasi bileti 40 dolara almistim.Oldukca doluydu Madison Square Gardenda tribunler bir onceki gunde New York Rangersin NHL maci vardi heveslenmistim ama bilet 170 dolar olunca bilet olup olmadigini sormakla yetinmistim![]()
Somethings never changes..
miamide olucm tek temennim shaq ı görebilmekti ama duydum ki transfer olmus![]()
abbowwww inş denk gelicem Allah ım oraa gidipte NBA e gitmemek kahrolurum..
tarihlere bakılırsa gitmem hayaldende öte bişey![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks