sea isle çoğu kişinin bilmediği küçük ama çok güzel birşehir aynı zamanda engüwenli şehirlerin başında gelir,çalışcağın yerde ben geçen sene çalıştım,ing. iyi ise,çalışmanıda beğenirse seni mutfakta pişirim yda sipariş hazırlamaya weriyor hem daha çok saat alıysun hem de çalışırken pişirdklerinle karnını doyuruysunbeni breakfast we lunch da busserlığa da çağırıodu ama o işte sadece waiterlrdan bahşiş alıysun(labor day de 200$ a yakın almıştım)
beachi çok güzel,bikaç gece kulübü war güzel olan,ikinci iş bulma şansız baya bi war,mesela geçen sene ikinci iş yapmayan sadece iki kişi wardı toplamda 15 watçıdan,breakfastçılar,pizzaclar,kü 31;ük otel ve cafeler war,sana weririm gitmen gereken adresleri : ikinci iş arıysan tabi,işweren inanılmaz iyi bi kadın,isveçli kendisi,restaurantı şehirdeki en iyi iki restauranttan birisi diğeride mike's seafood,cuma,c.tesi we pazarları inanılmaz kalabalık oluyor,işweren ewinde çamaşırlarını yıkatıyor,pasta yapıor arada wat öğrenclerine
eğer frykitchena düşersen iyi bak mutfağıma bol bol tawuk yersin zaten orda,çalışırken içecek free bol çeşitli patlayana kadar ye iç
bol şans sana sorun olursa cewaplarım yine
Bookmarks