off ya bitmedi şu sınavlar...3 tane kaldı son ama ben de bittim..son gece ye bırakınca kötü oluyo..hep dıyorum günü gününe gelıp tekrar edıp calıscam dıye ama hep sınav haftası calısıyorum..var mı adam gıbı ders calısan?![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
sence??öğrenci demek yumurta kapıya dayanmadan ders çalışmamak demek
![]()
.... sınav haftaları bi değişik oluyo aptal saptal seylerle ugrasıyorum ,kadın programları ızlıyorum daha önce izlemedıgım dızıler falan hep eskı sevgılımı dusunuyorum ders dısı herseyı yapıyorum...cok stres yaptıgım ıcınmıdır nedır
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
günaydın tw...
slm millet ben geldim, herkeslere merhaba![]()
Halı saha macından geldim..
Neden gol yemedigim sorusuna hala cevap aranıyor![]()
şaka tabi ama iyi kaleciyimdir
TW halı saha macı ayarlıyalım![]()
ooooohhhh ds'm de gelmiş![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
halı sahaya varımyazın beni
![]()
daha bi action olması açısında halısahayı travel kısmında new yorkta yapalım.tabi orada varsa halı saha![]()
sayın @cAv ;
yine tüm kızları kapsıyarak konuştun ama yine bu durum için de istisna teşkil ediyorum ben..gayet koyu bir fenerbahçeli olarak futbola bayılıyorum ve takip ediyorum bu yüzden de kınıyorum seni ne o öyle uzak tutmak falan cık cık cık ...![]()
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
o zaman başlık aç cAv
istanbul halı saha turnuvası diyetabii nerdesin onu bilmiyorum gerçi
ktü trabzon ise o da iyi
![]()
tecrübelerim dogrultusunda konuştum..
ablama Tel.de Nero ile Cd yazmayı anlatırken yanımda olsan anlardın beni
-abla işte sagda +add var yeşil ona tıkla
-ayyy
-noldu
-yanlış yere tıkladım
bu ve benzeri defalarca yaşndı
bi tartışmayı daha kaldıramayacagım icin..genelledigim icin özür dilerim deyip kapatıyorum..
Merhaba Twat. PAM matrisini bilen çıkmadı forumdan ve sınavda 2 soru çıktı PAM matrisinden. Neyseki baya kopya çekebildimUmudum ve dileğim baktığım kişiler doğru yapmış olmaları yönünde. Bu sınavı da atlattıktan sonra yarınki programming language sınavına çalışmaya çalışmaya hemen başlayım ben. 11-12 gibide çalışmaya başlarım herhalde.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 78 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 78 misafir)
Bookmarks