apple bugun acikladigi os 4 ile multitasking yani coklu islem ozelligine sahip isletim sistemini acikladi detayli olaraksa
iPhone OS 4 will work with iPhone 3G, iPhone 3GS, and the second- and third-generation iPod touch this summer, and with iPad in the fall. Not all features are compatible with all devices. For example, multitasking is available only with iPhone 3GS and the third-generation iPod touch (32GB and 64GB models from late 2009).
İstrdiğim gelişmelere hemen cevapvermişler sağolsunlar
@ThunderStorm: Resim boyutu büyümüyor malesef![]()
Büyük boyutlusunu ekleyim
![]()
Ben bu alete anlam veremedim. Ne iphone ne ipod ne notebook. Hepsinin ortasi birsey olmus.
Notebook ihtiyacim icin almak istesem usb girisi bile yok. multitasking yok. multitasking gelince belki biraz birseye benzer.
Ipod niyetine alsan hayvan gibi boyu va muzik dinlenmez.
Iphone niyetine alsan tel ozelligi yok.
Sometimes memories can kill...
bence boş bir alet iphone kat kat daha faydalıdır.
güzel bi şeye benziyo ama multi işlem yapamıyosak almanın bi anlamı yok
Bence pek bi özelliği yok ve çok pahalı.Iphone alıp telefonla konuşup internete bağlanmak ve müzik dinlemek daha iyi gibi duruyor.Bu kadar büyük bi aletle müzik dinlemek vb işlemleri yapmak da zor olur.Devamlı elinde taşıcaksın yolda arabada müzik dinlerken falan.Bunun yerine daha iyi bi alet alınabilir.
""Let the game begin""
bende almayı düşünüyorum
-Gecen birinin elinde gordum cok gereksiz birsey. Boyutlari neredeyse bi laptop kadar.
-Gunes isiginda ayna gibi oluyor. Zor gorunuyor. Kendini goruyorsun.
-Parmak izi kaliyor cok kotu gorunuyor. CSI filminden cikmis gibi.
-Fiyat olarakta pahali.
-Bunu alacagima ipod alirim daha iyi.
Sometimes memories can kill...
çok saçma küresel teknoloji pazar ne hale geldi, artık eskıleri elestirerek yenilerini satmaya calısıyorlar, cok yakında bunun ele sıgacak halını pazara surerler ve sız gene yetısemeyeceksınız bu teknılojıye. bence paranızı bunlaara yatıracaınıza gezmeyı tercıh edın bıdaha bolesıne kapsamlı bı gezme programına katılamayabılırsınız... Şimdiden ii bi yaz geçirmeniz dileğiyle.
Haksız sayılmazlar bencede almak için çok erken 3g belki daha iyi olur.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Steve Jobs yani apple in başındakı adam ıphone,ıpad,ıpod lardakı flash eksikliği hakkında bilgi verdi.
Thoughts on Flash
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks