arkadaşlar bu yıl six flags magic mountain giden varmı
ve daha önce gidenler deneyimlerini yazarsa memnun olurum![]()
arkadaşlar bu yıl six flags magic mountain giden varmı
ve daha önce gidenler deneyimlerini yazarsa memnun olurum![]()
ben düşÃ¼nüyordum vazgeçtim =) siteyi biraz inceleyince =)
ben mülakatı geçtim yazın ordayım aksilik olmazsa...![]()
3gün önce işfuarındaydım, bende yazın ordayım inşallah
Bende ordayım life guard olarak yazılmışım ama tabii asıl iş orda belli olcak
aynen bende.. işfuarında lifeguard olarak yazıldım ama oraya gidince eğitime tabi tutup sınava giriomuşuz..gerçi havuzlar da pek derin değilmiş ,çok ince eleyeceklerini pek düşÃ¼nmüyorum şahsen.. çocuk havuzu bile var ona bile lifeguard gerekio sonuçta
valla bugün ben de işe alındım ama tam emin değilim gitsem mi gitmesem mi diye:s henüz tam bir fonksiyonum yokmus orada belli olacakmıs..açıkcası bana konaklama biraz kazık gibi geldi bir de ca nın pahalılığı eklenince biraz düsünmem gerektiğini anladım..ama çok güzel orası ayrı.
banada lifeguard olurmusun dedi olurum farkyapmaz dedim ama belli olmuomuş orda bi bakarsın kasiyer olursun belli olmuyo yani ztn 2019 belgesi bi gelsn daha vize görşmemi bile yapamadm
bnde bi sorun çıkmassa gidiyorum.Ride operator olarak seçildim ama tabi orda değişecek büyk bi ihtimalle
selamlar. geçen yaz ordaydım ride-operator olarak çalıştım. ve bu yaz da orda olacagım. sorularınız varsa özelden veya burdan yazabilirsinz. santa claritada görüşÃ¼rz!!! :d
there is a light that never goes out
ride operatörlük nasıl ,memnunmuydun???msn= s1mone91 @ ht
Konu s1mone tarafından (10-04-2010 Saat 12:49 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: forumda msn paylaşımı yasaktır....
Arkadaşlar bende bu yaz oradayım.Bizim işerimiz orda tekrar dağıtılacak.Peki biz tam olarak orda hangi işlerde çalısabiliriz beni bilgilendirebilecek olan var mı?
Ayrıca aramızda orda kullanmak için bir banka hesabı açtıran kimse var mı?
selam arkadaşlar.
bende bu yaz 14 haziranda California yolcusuyum.
İşveren Ride Operator olarak aldı,ama bakalım orda nereye verecekler?
uçak biletim tamam,vizeden onay aldım.geriye kalan tek şey DS in gelmesi ve vizenin basılması.artık onları bekliyorum.
görüşmek isteyenlerle buradan veya pm den görüşebilirim....
bende 14 haziranda alitalia ile uçuyorum six flagse magic mountaine gidiyorum. galiba aynı uçaktayız
evet aynı uçakta olabiliriz..seni hurricane harbour a aldılar heralde...pm den msn adresini yollarsan görüşÃ¼rüz..
chicagoda çalışmıştım six flags güzeldir rahattır ama bence supervisorlarınızla aranızı oldukça iyi tutmaya bakın rahat edersinizhı bu arada eğlenmeye de gelirim ben de CA da olacam hehe
![]()
Six flags GM gidenlerin sponsorleri hangisi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar 26 haziran 13.30 da los angeles international airporta iniş yapıyorum işe başlama tarihim 28 haziran 2 gece motel 6 lax te konaklayacağım umarım six flags magic mountain güzeldir...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks