İyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere...
İyi geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Ha bu arada bu başlığada sponsor alalım.. Yada öenmli kişilerin isimlerini verelim.. Yada güncel olaylara göre belirlensin...
Mesela.... "Özhan Canaydın Anlık İletişim Başlığı"
Nasıl olur?
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
İyi geceler Fiorex, olabilir de geliri ne şekilde dağıtacağız?![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
forumda kalanlara sağlıcaklar, bana müsaade, herkese iyi geceler ...
Gunaydin Herkese!
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
100.sayfa dolaylarında bi yazı yazıp yatmştım baya bi geyik dönmüş bilseydim böyle pusuda beklediginizi yatmazdım valla
şimdi cevap vermek isterdim ama 3.sayfalık yzıyla ugraşamıcam..
amaaa not aldım espirileri falan 'O biliyor' hic olmadk bi konuda cıkarcam karşınıza
Günaydınlar TW people'ları
Oh be son sınavım ıyı geÇtİ baslasın 2 ghunluk tatıl...ptesıden berı 4 sınava gırdım 1 tanesı ıyı gectı :d...ptesı yıne sınav ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Oh be son sınavım ıyı geçti baslasın 2 ghunluk tatıl...ptesıden berı 4 sınava gırdım 1 tanesı ıyı gectı :d...ptesı yıne sınav ..
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
daha bi ses yok ..sınavlardan sonra gidip yüzyüze konusayım..
daha bi ses yok ..sınavlardan sonra gidip yüzyüze konusayım..
Bugün malzeme sınavında hoca duvara yazılan kopyayı görünce bütün kağıtlardaki yazılarla duvardaki yazıyı karşılaştırıp yazanı aramışBunu duyan ben de hemen kendi girdiğim sınıfa gidip sıranın üstünü sildim sınavdan sonra
![]()
LİSEDEYKEN BI ARA iSTNBUL ÜNİVERSİTESİNE GEZİYE GİTMİŞTİK TAVANA Bİ BAKTIM ADAMLAR TAVANA KOPYA YAZMIŞ HELAL OLSUN HİÇ AKLIMA GELMEZDİ... AMA SINAVDA IKIDE BIR TAVANA BAKARSAN HOCA ŞÜPHELENİR
Tam sınavdan 5-10 dakka önce yazdık işte. Duvarlar bizim de iç içe ama hoca çocuk devamlı bakarken şÃ¼phelenip gitmiş yanına nabıyorsun diye. ondan sonrası bütün sıraları kontrole kadar varmış
Bana da cevaplar mesaj geldi, sesi de açık unutmuşumNeyse ki hoca yoktu, asistanlar almadı kağıdı
![]()
Ayrıca en güzel kopyayı telefonla çekiyorum. Bir tuşa basıyorsun fotoğraf ekranda, bir tuşa basıyorsun ekran karanlığa gömülüyor![]()
Benim adım Ferhunde Sen kısaca Ferhun de.. BU ESPİRİLER ÖLDÜRÜYO BENI YA
3 yıldır şu ünideyim bi kopya cekemedim..yok yani prensibim falanda degildir cekebilsem alayına gidicem
lisede sıralara zımparayla giren ben Ünide yanımdakine bakamaz hale geldim![]()
Okulumuzun Erasmus sonuçları açıklanmış. Almanya'yı tercih etmiştim 2 puanla yedek olmuşum. 5 kişiden biri gitmezse gidebileceğim ama WAT'tan sonra Erasmus hayalim yalan oldu gibi![]()
ben sınavlarda bakılan kişi olmaktan bıktığım için koya çekesim gelmiyor
zaten ne hikmetse çevremde hiç kopya çekilicek adam da olmuyor
ya ben iyiyim ya da sınıf o kadar berbat anlamadım gitti![]()
kopya olayı tarih yani benim için
heyecansız, son derece sıkıcı geçen sınavlarımdan bir an evvel kurtulup
kağıdımı daha fazla kopya etmesinler diye, kağıdı verip 15 dakikada çıkıyorum artıkbıktım napim
![]()
arkadaşlar merhaba;
bişey diyeceğim ama biliyorum biraz gıcık olcakbizim vizeler 8 martda başlamıştı
23 nisanda okul kapanıyor ve 26 nisanda finaller başlıyor
![]()
Allah kolaylık versin tüm vizeye giren arkadaşlara..
Turizmde okumak cidden ayrıcalık olsa gerekayrıca turizmde okuyupda wata gitmeyi düşÃ¼nmeyen arkadaşların aklına şaşıyorum mayısda okul bitiyor ve ekimde gelsen kimse bişi demiyor devamsızlıkdan muaf oluyosun
![]()
![]()
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
Şu anda 55 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 55 misafir)
Bookmarks