ben nickimde de yer ettigi uzere yero ile gittim cok memnun kaldim bu yil tekrar gidiyorum..ankara istanbul ve bursa da ofisleri bulunmaktadir.ben ankara besevler ofisinde calisiyorum suan hatta hem ogrenci hem calisan statusunde biri olarak kesinlikle oneririm.bu arada kimse uzerinden komisyon aldigim yok hepimiz ogrenciyiz bunu ticarete donusturen arkadaslari kiniyorum..su kadarini soyleyeyim ne giderken ne simdi sirketle hicbir problemim olmadigi gibi sadece bir yillik yurtdisina gidip sonrasinda irtibati keseceginiz bir firma degildir burasi gitmeden orda ve tabii dondukten sonra mutlaka gorusur fikir alirsiniz hem sadece work and travel programi icin degil diger tum yurt disi programlari hakkinda..eklemek isteyen arkadaslar olursa xxxxxxxxxxxxxxxxxxadresini ekleyip istediginiz konuda soru sorabilirsiniz bunlar icin kayit almamiza gerek yokbunlari neden yaziyorum suan illaki kac para aliyosun hayirdir ne iyi niyetlisin tarzi konusmalar olacak..simdiden yanitimi vermis olayim da sonradan yorulmayayim..basarilar iyi sanslar arkadaslar..
Bookmarks