salı günü nasipse vize görüşmem var ama saat 7.30 da nasıl yetişicem üsküdardan istinye ye trafik olursa imkansız gibi
bu randevu neden bu kadar erken anlamadım ...
illa 7 .30 da orda mı olmamız gerekiyo yani diyelim 8 de orda olabildim ne olcak
???
salı günü nasipse vize görüşmem var ama saat 7.30 da nasıl yetişicem üsküdardan istinye ye trafik olursa imkansız gibi
bu randevu neden bu kadar erken anlamadım ...
illa 7 .30 da orda mı olmamız gerekiyo yani diyelim 8 de orda olabildim ne olcak
???
zaten herkesi tam saatinde alamıyorlar kibenım 7.45teydi mesela.ama once oraya gıdınce bı sıra numarası verıyorlar evraklarını kontrol edıp tekrar sıra numaran ıcın beklemenı soyluyorlar sonra cagırıldıgında parmak ızın alınıyor.tekrar sıranı beklıyorsun oyle gorusme yapılıyor.ve kalabalık oluyor baya.
sabah saatlerinde trafik olmuyor. ben şişli-fatih-istinye yapmıştım ama arabaya. Üsküdar'dan Beşiktaş'a geçersen zaten ortaköy üzerinden sahil yoluyla istinye'ye giden otobüsleri görürsün. Şimdi otobüslerin numarası aklıma gelmiyor yoksa yardım edebilirdim
admin (at) turkishwat.net
40T,22 numaralı otobusler geçiyordu beşiktaştan.
saolun beyler ilginiz için![]()
iett saatlerine de baktım en erken 6.50 var
22 numaraya binersem herhalde 7.30 civarı orda olurum![]()
ben bey'im rica ederim
bay/bayan özelliği açk bir şekilde gözükünce iş değişebiliyor. Geçen sene başımıza geldi mesela, bir kullanıcı bayan olduğunu öğrendiği tüm kullanıcılara daha önceki seneler amerikaya gittiğini 1.90 boyunda olduğunu, özel mesajlar vs.vs. o yüzden bahsettiğin gibi bir özellik katmayı istemiyoruz şimdilik
çok doğru bi karar. forum amacından sapmasın![]()
forumun zaten bu yönleri çok güsel bilgilendirici....herrr gecen gun yenı seyler öğrenioruz herkese de tawsiye edioruz
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
arkadaslar özellikle istanbullulardan yardım bekliyorum.bursadan istanbula gelicem vize için,gece yola cıkmayı düşünüyorum istanbula varınca konsolosluga nasıl gidebilirim? otobüslerin servisleri götürürmü beni acabasabah 7.45 te grşme bu yuzden illa ki taksi tutmam gerekir mi?
İstanbul öyle bir şehir ki , helikopterin dahi olsa geç kalma ihtimalin var![]()
İstanbul'u bilen arkadaşlar yardımcı olurlar umarım sana![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks