tufanoglu0535 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim bahsettiğin kişi ben olabilirim... ama olayın aslı şu şekilde gelişti... geöen sene beklediğim 3 haftanın sonunda hala ds belgemin gelmemmesi ve benim vizem hakkında bişeyl bilmiyor olmamın vermiş oldugu sinirle, daha onceden irtibatta oldugum işverenime mail attım... ucus planı yapamadıgımı , vizeyi bile alıp almadıgımı bilmediğimi bununda sebebinin sponsorum oldugunu belirttim. tabi benim işveren benden aldıgı gazla direk sponsora mail atmış. problemmi var demiş ve benim ona gönderdiğim maili sponsora iletmiş... sponsorda direk benim burdaki şirketi aramış ve basmış azarı... siz üç beş kuruş kar yapacagınız diye burdaki müşterimden oluyorum demiş... ve hemn o gün ds belgemi kargoya vermiş... bu arada sinirli olan şirkette beni aradı ve niçin bizi şikayet ettiniz dedi... bende işlemlerimi hızlı halletseydiniz kimseye haber vermezdim dedim ve sonunda 3 gün sonra ds belgem ulaştı ve toplamda mailimden 1 hafta sonra vizem pasaporta basılmış bi şekilde elime ulaştı... yardımcı olabilecegim bi durum varsa sorularını cevaplayabilirim...
Bookmarks