NOT=ŞAKADA TURKISH WATIN ETKISI COK BUYUKTUR.GULME GARANTILIDIR.

evet arkadaslar size yılın en bomba şakası..önce biraz şakayı yapan ve şakalanan arkadasın kişisel özellikerini paylasalım

ŞAKACILAR

yiğit = bu ben oluyorum ki acıgı buldumu herseyle geyık yapan tarzda bi adamım ve vizelerin yaklasması ve ikinci öğretim olmamızın verdiği raatlıkla gece 4 te aha yarın 1 nisan dedim tarih itibari ile 30 marttı.

emirhan = emirhan arkadasımızda sakaladıgımız arkadasın ev arkadası ve vize sıkıntısı cokmus bı arkadasa saka yapma fıkrı onu cılgına cevırdı..

ŞAKA AŞAMASI

Şaka yaptıgımız arkadasın adı burak ve bu sene Virginia da KingsDominion eğlence parkında çalısmak için sözlesmeye imzasını attı.haftlık 47 dolar gıbı bı rakama yurdun ayarladıgı yurtta kalıcak ve yurt gercekten cok guzel.kız erkek karısık,bılardo masası,partyler,alkol,süper ortamlar fln bu iyice arastırmıs bize hava atmakta.

Bizde emirhanla beraber virginia beachte courtyard marriotta housekeeperlık yapıcaz. farklı şirketlerle gıdıyoruz ve kalıcagmz yer muhtemelen 10 erkek arkadasla beraber haftalık 75-100 dolar arası =)

evet karsılastrdıgımz zaman ne zman wat muabbetı gecse kalcagmz yer ve ortam hakkında sureklı ben kızlarla kalıcam ortam guzel sız 10 elemanla napıcaksnz ne farkı olucak vb agır sekıllerde ezılmekteyz..

bende buna kıl oldugum ıcın buraga wat ıle ılgılı bı saka yapmak geldı..

benmde ısrarlarımla saka fıkrı aklımıza gelmeden 2 gun once forumda NECRO arkadasımızın yazdıgı muthıs hıkayeyı ben buraga okutmustum ve gercekten etkılenmıstı..bizde onun uzerıne burdan gıtmeye karar verdık..

neyse efendım bız buragın calısacagı yerın ınsan kaynakları muduru olan Jenn Andree adına bı posta hesabı aldık.ondan sonra buraga bır maıl attık ayrıntılar asagıda

özetle dedıkkı =

burak bey oncelıkle kıngsdomınıona hos geldınız..gelmenız ıcın sabırsızlanıyoruz ama yurtla ılgılı bı problem cıktı yurdumuz gelıcegınız tarıhte tadılatta olucak ama sızı aynı haftalık ucretle park yakınında bır eve yerlestırmek zorundayız..

doswell renthouse sıtelerınden muthıs bır ev bulduk ( degeri 400.000 dolar =D ) ve fotograflarını ve ınternet sıtesı lınkını bıle koyduk =)

ondan sonra bu arkadasımız facebook hastası oldugundan facebook profıllerınden buna ev arkadası olarak 2 tane fransız 3 tane ukraynalı 2 tane rus kız koyduk ama kızları gormenız lazım hepsı fıstık gıbı. anlamasın dıe 2 kızı hafif çirkin seçtık ve araya bırı sırp bırı ukraynalı erkek koyduk =))

sonra parkın adresını , her hakkı saklıdır ibaresine kadar butun ayrıntılarıyla ınanılmaz resmi bi ingilizceyle süper bı e mail hazıladık..

bız ertesı gun o uyurken okula gıdıp basladık beklemeye...4-5 saat sonra geldı ama nasıl mutlu anlatıo ıste olm ev super kızlara faceden baktım muthısler ne sanslı adamım 6-7 kızla aynı evde kalıcam fln..

o gun olan ıslerını sırf kızları faceden bulabılmek ıcın ıptal edıp 5 saat boyunca onları ıncelemıs hangı kızı ayarlayabılecegını ve elemanlarla baglarına kadar herseyı hesaplamıs

butun gun bızle dalga gectı ama aksam sıra bızdeydı...

aksam buna aynı emaıl adresınden 1 nısan sakası akıllı ol seklınde mesaj attık ama o maılı nasıl bır beklentıyle actıgını ve ozellıkle o yuzunun seklını gormek herseye deydıııııı

bıras bozuldu ama bızıde tebrık ettı gercekten cok organızeydı...tesekkurler NECRo tskrler TW