logo yine değişmiş
yeni farkettim ya kim yapıyo bu logoları
kısaca benim yorumum abi yine olmamış hem çok ufak kullanılıyor logo olanda belli olmuyp zatiii !
logo yine değişmiş
yeni farkettim ya kim yapıyo bu logoları
kısaca benim yorumum abi yine olmamış hem çok ufak kullanılıyor logo olanda belli olmuyp zatiii !
karma öğretim ülkemize sakarya üniversitesiyle girmiş bi sistemdir, yüzde 30 örgün yüzde yetmişi ise internet üzerinden işleniyo dersler
üçüncü öğretim diye de biliniyo
benim mesela cuma cumartesi günü örgün dersim var diğer günler boşum,
tarih türkçe ingilizce gibi dersler tamamen internet üzerinden online şekilde işleniyo, herkes kamerası mikrofonuyla evinden derse bağlanıyo, hoca da okuldaki stüdyo da anlatıyo dersi,
diğer derslerinse haftalık videoları yayınlanıyo pazartesi günleri, videoların yanında bir de pdf dosyası yayınlanıyo sistemden
daha sonra cuma veya cumartesi günleri dersin hocasına göre bazısı özet şeklinde anlatıyo nette anlatıını sonra devam ediyo, kimisi izlediğimizi farzedp ona göre işliyo dersi, o şekilde işliyo sistem,
artılar eksileri tartışılır
edit büdüt..
Herkese Selam![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
herkeşe benden çay,
bende buralardayım be gece
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
bende makinanın bitmesini bekliyorum
camaşırları asıp yatıcam![]()
İlk defa duydum, cahil kalmışız bu konuda. Peki her bölüm var mı bu karma eğitim de?
Bu arada bende buralardayım, takılıyoruz![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
herkese hayirli sabahlar....
Günaydın millet...
Gunaydin Herkese!
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
zaten okuyanlardan başka bilen yokilk defa geçen yıl ek yerleştirmelerde aldı öğrenci, kılavuza da bu yıl girdi,
hayır her bölüm yok, 4 bölüm var bildiğim, endüstri mühendisliği bilgisayar mühendisliği var sayısal, kamu yönetimi var , bi de sanırım çalışma ekonomisi var ama ondan emin değilim belki de başka bölümdür tam hatırlamıyorum,
ama artırmaya çalışıyolar bölümleri, önümüzdeki yıl daha fazla bölüm görebiliriz, mesela makina fakültesinin talebi var bizim bölümün de kurulsun diye, ama kurucular sıcak bakmamışlar makina olmaz bu şekilde diye,
Herkese günaydın![]()
""Let the game begin""
günaydın millet sabahıın köründe kalkıp kpss denemesine girdim bide kötü geçti moralim bozukkk hayata ve kpss ye isyanlardayımbi nargile yakıp rahatlamayı düşÃ¼nüyorum
herkeŞe iyi pazarlar ....!
mrblar herkese ptesi sınavlar baslıyor cnm hiç çalışmak istemıyo vize haftası saçma sapan şeylerle ilgileniyorum ..yardım et allahım
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Herkesin yaptığı o ,
benim de sınav zamanı odamı toparlayasım gelir nedense![]()
allahım ya 3 gunum boştu hiç çalışmadım son gune bıraktım..BİLMİYORUM ÖĞRENCILER NIYE SON GECE CALISIR..makro sınavım var..makrodan mikro almak ıstemıyorum
![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
makro hepsı ezber ya ..işsizlik istihdam,eksık istihdam tam istihdam,mevsıme baglı ıssızlık,faız oranı,gsyri safi yurt içi hasıla gsyih ,gsuh hesaplanması ve tanımları tefe tüfe ,fiyat endksı hesaplanması falan fılan..derslerı baya bı ektıgım ıcın zor gelıyo![]()
Rahat ol bir numara yok
Az önce bir şeyi daha farkettim , ben teknik terimlerin Türkçelerini bilmiyorum![]()
Hemen ders calısmaya gıdıyorum..bu saate kadar calısmadım şimdi baslıyayım ..zararın neresınden donersenız kardır demısler![]()
oley be gta san andres oyununda uçağı sonunda indirebildim..uçurması kolayda indirmesi zor..bu oyunu oynuyan var mı?
cav senın sınavlar basladı mı?
Şu anda 36 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 36 misafir)
Bookmarks