Alıntı CaMuR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ohio en büyük eyaletlerden biridir...o kadar şehri nası gezceksin bilmiyorum...philadelphia ya greyhound ile dayton şehrinden 14 saat...şehirler sessiz sakindir genellikle...merkezler dışında haraketlilik yoktur...bol bol sincap görürsün...ohio insanı beyaz ırktır genellikle...belli kısmı ırkçıdır!!!

yapacağınız iş hiçte kolay değil..tırlarda kalcaksınız...bunk house die aratın çıkar...yerleşik olmayacaksınız..fuar alanları şehir dışlarında olduğu için ne kadar gezersiniz bilemem...benim işverenim 7 gün günde 14 saat çalıştırıp haftalık 360 dolar gibi komik bi para veriodu...alışverişe, çamaşırhane ye toplu gidilir böyle yerlerde...belli günler vardır...alkolik olma riskiniz yüksek...örnek ben!!! insanlar genelde sıcakkanlıdır...yardımseverler...bazı şehir köylerinde upuzun yollar görürsün...tek tük evler...araban yoksa ohio da zordur...ohio yu gezicem dersen sandusky cedar point e kesin git...columbus, dayton, cincinati büyük şehirlerdir...NYC ile bir tutma sakın...hayal kırıklığı yaşarsın...

abi bnu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin?? yani aklıona ne gelirse , zahmet olmazsa yazrmısın??