peki onu hangi sitelerden almak uygun olur?
peki onu hangi sitelerden almak uygun olur?
expedia sanirim en uygun biletleri gosteriyor diye biliyorum ama yine de bakmak lazim...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Aman abi expedia'dan bilet alıyorsanız tarih değişikliği yapmayacağınızdan emin olun.. Ben yazmıştım bir ara THY'yi 8 Expedia'yı 13 kez aradım ve son aramamdaki 48 dakikalık görüşme.. hatta yalvarmanın ardından değiştirebildim biletimi... Daha öncede expedia ile bir sürü alışveriş yaptım uçak otel vs.. herhangi bir sorun çıkmadı çok güzel ve güvenilir.. Ancak tarih değişikliği olmasın mümkünse..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
zaten amerikaya gidis tarihi belli ona uygun bilet alinir tarih degisikligi olmaz sanirim..
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Evt bnm tekniğim expedia dan hangi şirket, hangi fiyata oldugunu bulup sonra direk o şirketin sitesinden alıorum ve muhattabım expedia deil de bileti aldığım firmayı muhattap alıyorum.
Aynı hesaba gelior ayrıca tarih senin elinde tamamen özgür olmuş oluoysun![]()
Konu wise tarafından (30-03-2010 Saat 04:26 PM ) değiştirilmiştir.
baktımda expedia dan 150 dolara çıkıo jfk dan clevelanda,
595euroda ny bileti,
benim şuan rezervde olan 704 euroluk bletmle neredeyse aynı hesaba gelio, saolun yardımcı olduğunuz için
Ve ayrıca Jet blue dışında bütün firmalar ilk bagaj da dahil olmak üzere charge alıorlar. Ama jet blue da ilk bagaj ücretsiz.
British bu yıl bir şeyler yapmayacak mı yahu? Nisan olsun da başlarlar heralde.. Sanırım THY de geçen yıl British'in yaptığından feyz alıp böyle biletler çıkardı, bakalım 500 dolara Amerika'ya uçma dileğiyle![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
wise senin taktiklerinle an itibariyle almış bulunuyorum biletimi
istanbul-chicago
jfk-istanbul
biletini 595 euro ya trek turizmden aldım
sonra expedia dan chicago cleveland fiyatlarına baktım, 49+10 continental çıkıyodu, ben de continental kendi sitesine girip,
chicago-cleveland biletini 60 DOLAR A aldım
hatta bi de başta yanlış tarihe aldım; e ticket ta farkettim; sonra bide ücretsiz değiştirdim
Delta ile aktarmasız 705 dolardı ist-jfk gidiş dönüş.
Biletin ayrıntılarını incelediğimde 2nci bavul için 50 dolar alıyorlar ve tarih esnek değil.
Fiyatlar ucuz diye aldanmayın ayrıntıları mutlaka okuyun![]()
zaten giderken 2. bavul ekstra olmuyo mu bellagio sence? bi bavul yeter diye düşÃ¼nüyorum ben
Sitesinde ne yazıyorsa odur.
Geçen yıl KLM ile gitmiştim 2 X 23 Kg + 9 Kg el bagajına izin veriyordu.
Dönüşte benim bavullarımın biri 26 diğeri 30 kiloydu,
el bagajımda da 2 gitar ve full dolu bir sırt çantası vardı,
bunlar da 14 Kg civarı eder,totalde yaklaşık 70 Kg ile sorunsuz bindim![]()
thy bileti alırken 2 bagaj yazıyor
ya arkadaslar ben bileti 631 euro ıtanbul new york arası thy ıle aldım fıyat nasıl sızce bana donebılırsenız sevınırım
bn de bugun 627 euro ya aldım aynı bileti
aynı bilet ekobilette 595 euro arkadaşlar
delta ile chıp tıcket'a 734 dolar dıo ama delta ıle thy arasında rahatlık ve guven acısından fark var. sneın bu ekobliet dediğin ne oluo web sitesinden mi alınıor..:S
sımdı baktım aynı tarıhte 651 euro dıo ve thy olmadıgı ıcın muhtemelen aktarmalı..
deltayla thy arasında muhakkak fark var,
tabi güne göre değişiyo fiyatlar, ama esnek olarak girdiğinde bi gün önce veya sonra bahsettiğim ucuz fiyatı görebilirsin
gırdım ayın 29unda var o bana hıc uymaz 29unda sınav var kendımı toparlayamam.. bıde thy bunda donuste 1 kere mahsus tarıhle oynama yapabılecem.. orası iyi
@solakbeyi acentadan alırsan 595 den fazlaya oluyor diye biliyorum, çünkü netten aldığında 14 euro koyuyo payını, ama acentadan 45 miydi neydi tam hatırlayamadım
zaten yazıyor bu internet fiyatıdır acentada farklı ücretler eklenir gibi bişey
yok ben gittiğimde acenta da 595 euro fiyat verdi. Web sitesinde fiyat değişebilir diyor.
anladım, öğrenmiş oldum saol
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks