Hehe biraz salakça oldu ama gerçekten merak etmiştim.Eğer bu işi seçersem bakıcaz ne kadar bıraktıklarını,tipleri toplamakta ayrı bir zevk olsa gerek)
Hehe biraz salakça oldu ama gerçekten merak etmiştim.Eğer bu işi seçersem bakıcaz ne kadar bıraktıklarını,tipleri toplamakta ayrı bir zevk olsa gerek)
Valla arkadaşımın dediğine göre, bazı muzip müşteriler tipleri odanın değişik köşelerine saklayabiliyormuşyastığın altı vs.
Tabi arkadaştada belli bir süreden sonra paranoyaklık durumları başlamış.Acaba ordamıdır ? burda varmıdır? şurda olabilir mi ? vs gibisinden... tabiki zevkli olur. Kafayı yememeye bak. Haftada 60-70$ tip çıkartabilirsin ortalama.tabi bu oranın iş durumuyla alakalı birşey ama araştırdığım kadarı ile söylüyorum
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu işi bende düşünüyorum. arkadaşımdan bi kaç bilgi aldım aynen aktarayım. ormanlarla kaplı bir bölge. insanları çok sıcak ve yardımsever fakat ulaşım zorluğu var. dolmuş otobüs vs vasıtalar çok az. sürekli yağmur alan bir bölge arkadaşım anlattığına göre memnundu. tabi kişisel renkler ve zevkler tartışılmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks