twentysix eskişehir plakası da anel'in eskişehirli olduğunu nereden anladın?![]()
daha şimdiden 4 zippo 2 convers siparişim var
bu wat arifesinde arkadaşlarla fazla takılmıcan![]()
biz deli olmuştuk kimle konuşursak bişiler istiyolardısanki orda bize bedava dağıtıyolar alın götürün diye
bide çalışma şartlarını görünce saatimiz 8$ sa bişey alırken bu iki saat eder bu etmez şu arkadaşa 15 dk mı bile vermem tarzında muhabbetler dönmüştü. En sonunda sinirlendi arkadaşın biri "bütün aldıklarımı toplıcam kime ne aldığımı tek tek göstercem vercem ateşi yakcam demişti"
Çok zor bi olay Allah tan bu sene 1 yıllığına gitcemde kimse bişi istemiyo![]()
Saat istiyolar örneğin bana saat getir ii de nasıl? spor mu, klasik mi? büyük mü, kibar mı? digital mi? analog mu? uffffffffffff ufffffffdediğim çok oldu
gıcık bi iş velhasılı...
"ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"
saat dedinde abimden 2 sene önce saat istemiştim digital bi saat getirdi
ama bildigin amerikanın 1milyoncularından almışsaat 2 haftada yavaş yavaş parcalandı
daha sonra fotolarına bakınca tabi parayı hangi sektöre yatırdıgını anladım..misilleme yapıp fotoları yaymam üzere ailede şok etkisi yaşanmıştı![]()
Konu cAv tarafından (31-03-2010 Saat 04:39 PM ) değiştirilmiştir.
@lagoon @bellagio
hacım demiş ya ordanbizde herkes birbirine hacım diye hitap ederde
![]()
en iisi kimseden sipariş almadan 4 tanesi 10$ lık ny tshirtleri
Ben de kullanırım ara sıra hacım nasılsın diye![]()
bir de ithal hatun getirin getirin bari![]()
Peki.
Getirilieceği bilmem ama KESİNLİKLE NAZAR BONCUKLU KOLYE VE BİLEKLİKLERDEN götürün. Müthiş prim yapıyorlar hediye olarak orada. Ben 5 tanesini 3 liraya aldığım bilekleri arkadaşlara tanesini 10 dolardan satmıştım oradakeşke daha fazla götürseydim diyorum.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Gerçekten kime desen hediye siparişi verir oldu
amerikaya gitmeden önce herkesle muhabbeti kesmek lazımyoksa bütün parayı hediyeye yatırcaz
![]()
bir pioneer 400 setup ,bir macbook,bir ps3 ten sonra tüm parayı hediye vermek zorundayım gibi
herkes ayrı ayrı sipariş verio..bende buraya getirip satayım diye düşünmeye basladım:9![]()
Bu ne hiz, daha amerikaya bile gitmediniz nedir bu donus telasi![]()
Peki.
valla kimseye bişi getirmeyi düşÃ¼nmüyorum,sipariş verelim diyen çok başınız sıkışırsa bu konuda, parayı isteyin zaten mevzu eriyip gidiyor...
![]()
benden ne kadar abartılı hedıye ıstendıgını anlatmak ıcın ornek verıorm...
spor salonundaki hocam body yarısması ıcın jay cutler ın kullandıgı vucut boyasından ıstedı =S gene bı merabam olan adamlar amınoasıt proteın tozu ıstedıler![]()
herkese yaptgım klasık taktık eylude maıl atıon dıorm yoksa unuturumeylulde maıl atmayanlara bısı yok atanlarada bakıcaz
![]()
kill them all-spartacus
Birkac gun sonra beache gidecem, sen gelmeden once kontrol edeyim biraz![]()
Peki.
haha tmm kardes eywallah. bu gıdısle senı bı yemek kesmıceksana rakı getıreyım en ıısı
![]()
kill them all-spartacus
ark.m bir kulakluk istemiş bend eeyw. demişimi az önce baktım kulaklıga 1700 dolar![]()
kac krat mucevherle kapliymis o.
Peki.
niye ne oluyo ki.kulaklıgı taktıgında herkim dinleniosa mp3 ten fırlayıp canlı performans mı verıomus.
3d ses verıodur en fazla yanı![]()
kill them all-spartacus
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks