Herkese Selam!
yahu benim ruscam cok iyi,bi kac rus sevgilim oldu Baku'de.Amerikada ruslara cok fazla guvenmeyin! ben rus watforum'da nasil turkleri kandirdiklarini anlatiklarini gordum.
Herkese Selam!
yahu benim ruscam cok iyi,bi kac rus sevgilim oldu Baku'de.Amerikada ruslara cok fazla guvenmeyin! ben rus watforum'da nasil turkleri kandirdiklarini anlatiklarini gordum.
Serhan seni engellemek istemiyorum ama zor durumda bırakıyorsun be kardeşim
Fiorex
Konu Fiorex tarafından (14-02-2008 Saat 09:02 PM ) değiştirilmiştir.
hadi be arkadaşım nerde kaldı bu fotolar banlarım bak![]()
admin (at) turkishwat.net
forum yöneticeleri tarafından tehdit ediliyosun bak... ona göre herkes fotoları bekliyo![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ilk once turkler arasinda nasil guven kazandiklarini,sonra nasil kazikladiklarini anlatiyolar.ev ,is konusunda sakin ruslara guvenmeyin!
Bende Turkum,Ama Azeri!
roma su siteyi bana söleyebilirmisin bende de çat patta olsa ruscam war ayrıca çok rus kız ark da oldu...
siteden bakayım ne gıbı seyler anlatmıslar..ona gore hareket edelım orada
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
yaa gerçekten heycanla okudum yazını ve çok eğlenceli anlatmışsın zor anlarını bile bisde bu sene 6 akadaş gidyoruz ya ben fotoları görmek isterm veee sorular var aklımdaaa ayrıntılı eğer sorun deilse msn adresnden haberleşek olurmu? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx eklersen sevinirim
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır.Lütfen Facebook Grubumuzu kullanın
Konu Fiorex tarafından (15-02-2008 Saat 01:20 AM ) değiştirilmiştir.
çok yakında bende bi kaç anımı aktarıcam...
selamlar ;
necro bizzat benim abim olur az önce aradım herkes merakla fotografları bekliyo diye ama sınavdan yeni cıkmıssanırım bu aksam merakla beklenen fotoları eklicektir..
ben gormustum gayet ii fotolar bu arada
)
Selamlar,
iyiki türkün türkten başka dostu yokmuş, iki gün sınavlar yüzünden giremedik foruma adımız dolandırıcıya çıkmış... gerçekten üzüldüm... bu mudur yani güven?
şaka bi yana yazılar devam edecek tabiiki, ama yola çıkmam lazım, memlekete gidiyorum... aceleye getirip kötü bişeyler yazmak istemedim...
Herkese saygılar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
amerika,aslında aklıma geldikçe özlediğim ve bidaha nasıl kapağı atarım diye düşündüğüm bir yer benim içinbugün siteden bir arkadaş bana ulaştı,ben de bir bakayım dedim. necro'nun şaka gibi dedikleri cinsten anılarını okurken kendi yaşadıklarım gözümün önüne geldi. uzun bir zaman diliminde sizde okumak isterseniz paylaşmak isterim ki, hepsi birbirinden eğlenceli, aslında acınası hallerimizin anılarda yer alışıdır. Ama bunları okuyup gözü korkmasın kimsenin, içiniz rahat olsun yani, döndüğünüzde yaşadığınız zorluklar sadece sizi gülümseten anılar olarak kalıyor, ve düşünün onlara rağmen bir daha gitmeyi isteyebiliyorsunuz...
evet sigara için 18 alkol için de 21 yaş sınırı var... yani barlara girmek ya da alkol satın almak için 21 olmanız gerekiyor... ama genellikle bizim üniversite gençliğimiz sakal fanatiği olduğu ve neredeyse hepsinde sakal bıyık olduğu için pek sorulmuyordu bize yaş. parlak suratlı ve incecik yapılı ukraynalı cocuklara sorularlardı bize sormuyorlardı... satınalma konusunda da sadece büyük marketler de sıkıntı çekiyorduk, küçük yerlerde kimlik soran olmadı hiç...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
arkadaşım daha amerikaya gitmedik ama ilk gün yaşadıkların sanki bizi oralara götürdü.şimdiden düşünmeye başladım ilk gün biz ne yapacaz oralarda
arkadaşım sen başından geçenleri devamlı güncellesende biz de amerikaya gitmeden birşeyler öğrensek.şimdiden yaşadıklarını bizimle paylaştığın için çok teşekkürler
hla devamını beklıyoruz fotolarla bırlıkte unuttuk sanma![]()
evet necro niye böyle umut tacirliği yaptın abi sen kaç gün oldu bi anlatmadın
of hadi ya cok merak ettiiiimmmmmm!
Bahar HOCAOĞLU
Arkadaşa söyledik zaten , yazdıklarını fotoğraflar ile belgeleyemezse banlacak siteden !![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks