arkadaslar ds 160 formum için bugün sondu aksam 6 dan beri uğrasıyorum tamamladım submit e bastım sonra cıktı sonra cıktı almak için 'cofirmation' du galiba ona bastım "zamanınız doldu" dedi.yani cıktı alamadım napacam ben simdi??
arkadaslar ds 160 formum için bugün sondu aksam 6 dan beri uğrasıyorum tamamladım submit e bastım sonra cıktı sonra cıktı almak için 'cofirmation' du galiba ona bastım "zamanınız doldu" dedi.yani cıktı alamadım napacam ben simdi??
kaydettinmi son geldiğin aşamayı__??
Sorduğuna göre büyük ihtimal kaydetmemiştir![]()
bu işleri şirket halletmiyor mu?
bende şirket yapmıştı herşeyi..
yok ds 160 ı kendın yapman gerekıyor cıktı almak lazım
bu arada bende nasıl alınacagını anlatan bi pdf dosyası war ocean mail adresini wer atayım sana
arkadaşlar hallettim simdi..submit yapmıstım ama tekrar doldurdum gönderdim inşallah bi problem olmaz. teşekkürler hepinize..
barkotlu çıktıyı aldıysan sorun yok
istersen on tane arka arkaya doldur.... hiç bir sıkıntı çıkmadan en son aldığın form geçerlidir... rahat ol ...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
teşekkürler içim rahatladı..bir de sadece barkotlu cıktıyı alıyoruz değil mi yani doldurduğumuz sayfaların cıktısını almamıza gerek yok..
ewet sadece barkodlu olan ama dikkat et yazıcı silik cıkartmasın yoksa okumaz orda
bencede dikkat et... mazallah orda tekrardan fahiş bir fiyat ödeyip yenisini çıkarttırmak zorunda kalabilirsin... örnek: BEN
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
nasıl yani biraz acar mısın neyi neden yeniden cıkartmak zorunda aldın?
Çıktıyı...
Eğer barkod okunmuyorsa seni geri gönderiyorlar,
orada çıktı alacağın yer de sana güzel bir fiyat veriyor![]()
en iyisi ben bikaç farklı yazıcıdan cıktı alayım nolur nolmaz![]()
abi öyle işte naparsın zora düşÃ¼nce bindiriyolar el mahkum![]()
anlaşılan konsolosluk etrafında elimizi cebimize atmamamız gerekiyor![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks