arkadaslar bu sene kalahari resort da calisacak olanlar burada toplansinlar.ve ayrica gecen sene orada calismis olan ya da bir sekilde orayla ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa iyi olur.
arkadaslar bu sene kalahari resort da calisacak olanlar burada toplansinlar.ve ayrica gecen sene orada calismis olan ya da bir sekilde orayla ilgili bilgisi olan varsa paylasirsa iyi olur.
Kalahari Wisconsin Dellsin girisinde oldukca buyuk bir su parki geneli kapali parktan olusmakta. Tam karsisinda Tanger Outlet ve Burger King,Dennys gibi fast food firmalari bulunmakta. Gecen yaz bir arkadasim calisiyordu Dominik Cumhuriyetinden ama o internshiple gittiginden calisma saatlerinde herhangi bir degisiklik olmuyorud haftalik 55-60 saat falan calisiyordu ama diger calisanlar icin birsey soylersem yalan soylemis olurum. Downtowna arabayla 10-12 dakika falan bisikletlede ulasilabilir ama uzak bir mesafe yani her gun cekilmez 1-2 km civarinda cesitli moteller var bildigim kadariyla calisanlar konaklamalarini orada yapiyorlar.
Somethings never changes..
Merhaba, ben de bu sene bi arkadasımla beraber Kalahari Resorts - Ohio ya gidiyorum. Gerci daha mülakat yapılmadımustafa sen wisconsin e mi gidiyosun ?
hayir benim bir arkadasim gidiyorda pek giden yokmus dedi bende dedimki gir turkishwat a bak dedim onun da forumlar pek alakasi yoktur anlamaz bu islerden sen ac dedi yerime.kisacasi arkadasim gidiyor.bu arada bizim okuldanmissin bolum?
bende kararsızım Kalahari resort ile ilgili ride operator istiyordum ama burasını söyledi şirketim pek fark etmiyor benim için ama ev garantisi vermemeleri beni çekindiren...peki lifeguard olmak nasıl birşey olur sizce?
lifeguard iyidir, ben de kalaharideyim bu sene.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
bende kalaharide olacagım bu sene 6 haziranda işe basladım sizin baslama tarihleri nasıl arkadaşlar?
bende bir arkadaşımla beraber kalaharideyim arkadaşlar.
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
13 haziranda gidiyorum ben.otele yakın bi motel bulduk orada konaklıcam.twi-lite motel.
sen ne zaman gidiyosun?
bende kalaharideyimmm.. 8inde gidiyorumm
bu sene daha gıden yokmu kalaharı ye
Bende Kalahir de olacağım gidiş 13 haziran
benim 20 hazıran ama daha erkene aldırtmaya calsıcaz cok gec :s:s
ben de gideceğim kaydımı yaptrdım, ingilizce mülakattan da geçtim...önümde sadece yüzme testleri kaldı..amerikadaki yüzme testinde çok zorluyorlar mı bilgisi olanlar yardım ederse sevinirm..![]()
arkadaşlar hepinizin wisconsin mi? biz 3 arkadaş ohio ya yerleştik. 20 haziran da gidenler wisconsine yerleşti genelde. 27 haziranda gidecek olanlar ohio ya. iki tarih varmış zaten, kalaharide. orda 3-4 gün eğitim verilecekmiş. sonra sınav olacakmış. sözleşmede yazıyor neler istedikleri mülakatta. bence yazılı sınav zorlayacak ilk yardım fln. şirketten söylediklerine göre 40 kişi wisconsine 40 kişi ohio ya gönderiyorlarmış. baya bi çok Tükr olacak gibi görünüyor.
ben de ohio ya gdiyorum, sizin hangi firma??
bn de ozman la gdiyormbenim kalıcak yeri belirlemedn önce istanbulda yapılacak olan yüzme sınavını geçmem gerek..sen girmişmiydin sınava??
Biz üç arkadaş girdik yüzme mülakatına. 200 mt yüzüyorsun. süre kısıtlaması fln yok sırtüstü hariç istediğin stilde. çok rahat geçersin. önemli olan ordaki mülakat...
peki sana önerilen kalıcak yerlerin farkı ne? genelde sleep in terch ediliyo ama tam olark ne olduğunu bn de bilmiyorum
yüzme mülakatını geçince sözleşme imzalayacaksın, orda da incelersin. Sleep inn kalahariye çok çok daha yakın. 85 dolar haftalık... şirin güzel bir yer.
bestbudget ise baya uzak. ulaşım sıkıntı olabilir araçsız. ama 200 dolar oda, 4 kişiye kadar kalabiliyorsun yani 50 dolara gelir haftalık.
arada 35 dolar gibi ciddi bir fark var. Ayrcıa bestbudget da odalarda mikrodalga ve dolap var sanırım buda çok büyük bir artık olur diye düşünüyorum.
anladım...aslında bnce uzak yer sıkıntı olabilr iş arkdaşlarının da büyük bi bölümü sleep in de kalıyo olacak, hergün uzun yol zor olur(benm okulla ev arası 1 saat ve bi hayli yorucu oluyo benm için)
arkadaslar bende ozmanla gıdıyorum su kalacak yeri bi ayarlayalım
arkadaşlar wisconsin dells e gidişi nasıl yapacaksınız???
biray sız nerede kalmayı dusunuyorsunuz?
baska wisconsin ne gıden varmı bende mulakatları gectı kuzenımle gıdıoruz bı vıze gorusmesı kaldı kalıcak yer fln bakıorum bende sımdı danısman sırket bıyerler onerdıgınde bılgı sahıbı olalım dıe bır yer onerıcek olan varmı?
arkadaşlar kalahari de son durumlar nedir? sınavları geçtiniz mi?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks