Selam arkadaşlar Şu anda İstanbul - New York THY ile 595 Euro, Ekobilet.com'dan ve Trekturizmde var bu fiyatlar. Ucuzabilet.com da da var ama onlar 45 euro biletleme ücreti alıyorlar.
![]()
Selam arkadaşlar Şu anda İstanbul - New York THY ile 595 Euro, Ekobilet.com'dan ve Trekturizmde var bu fiyatlar. Ucuzabilet.com da da var ama onlar 45 euro biletleme ücreti alıyorlar.
![]()
ekobiletten arama yaparken detayli arama yapin ve yolcular kismindaki yetiskini 0 ogrenciyi 1 isaretleyin mutlaka....
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
o verdikleri sure gecerli degil bunu soyleyim bu fiyattan 1 hafta sonraya kadar max tutuyorlar.. seni zaten yarin arar solerler bunu![]()
işin tek kötü yanı biletlerde iade ve değişimin olmaması, ama herşeyiniz kesinse gerçekten güzel bir fiyat!
biletlerde iade ve degisim var .. yeto aldi siteden bu acentadan thy biletini ilk degisim ucretsiz iade ise 70 euro cezali demisti bana...
ya sen aramadin mi ?? acentayi yarin mutlaka ara bi konus ...
Arkadaşlar ben aldım Trek'den sağolsun Özgür arkadaşımızın yardımıyla ve THY biletinde bir kere ücretsiz değişim ve 75 euro kesinti ile de biletin iadesi mevcut.
Daha önce Ayın 21'inde de bilet ayırtmıştım onun için 29 u demişti son bilet alma tarihi. O yüzden bugün acentaya gittim rezervasyonu tekrar uzatmak için ama özel indirimli ve son bilet olduğu için rezervasyonu uzatmadı THY.
Fakat bu bilette 30 nisan diye gözüküyor "last ticketing date" kısmında. Gerçi işler nasıl yürüyor çok fazla bilgim yok ama tekrar trekturizm'e sorarım yarın.
wise diyosa dogrudur kendisi muhtemelen trek turizmle bugun gorustu![]()
@wise Altta gelen maildeki ibare yer alıyor. Dediğin doğru önceki gelen maile baktığımda onda da aynısı yazıyor. Yalnız önceki rezervasyonumun sitedeki "last ticketing date" kısmında 29 mart yazıyordu. Bu bilette 30 nisan yazıyor. Acaba rezervasyondan sonraki gün trekturizm kontrol ederek kendi belirlediği max güne geri mi düşürüyor?
ozgursum'un dediği gibi yarın gidip bir konuşacağım trekturizmle bakalım ne kadar süre olucakmış.
Ama yine de vizesi gelenler için sıcak fırsat olduğu bir gerçek. THY olduğunu düşünürsek.
Rezervasyon Detaylarınız
Rezervasyon No (PNR No) : ******
Seyahat ismi : *******
Sayın Bay *******,
Rezervasyonunuz başarıyla oluşturuldu.
Bu rezervasyonun 30 Nisan 2010 Cuma 23:59 tarihine kadar biletlenmesi gerekmektedir.
Uyarı:Havayolu opsiyon tarihinde ve uçuşla ilgili bilgilerde
değişiklik yapma hakkına sahiptir. Butür değişikliklerden
doğacak sorunlardan acentemiz sorumlu tutulamaz.
Fiyatlar
Bilet Fiyatı (1 Öğrenci) EUR 581,17
Rezervasyon İşlem Ücreti EUR 14,00
Toplam Bilet Fiyatı EUR 595,17
Sepet Toplamı EUR 595,17
ya arkadaşlar ben şimdi trekle görüştüm, orda iade yok yazıyosa kesinlikle iadesi yoktur diyo, siz var dediniz, nasıl oluo kafam karıştı
arıca bileti rezerve etmeye kalktığımda da almaya kalktığımda da seçtiğiniz uçuş segmenti rezerve edilemez falan filan bişi diyo
anladım, benim bilette iade ve değişim olmuyormuş aktarma olduğu için
o aktarmadan deildir gittigin havayollarindan biri ya da ikisinin de kurallari boledir..
işte burdan chicagoya thy, ordan american airlines la clevelanda, eleman aktarma olduğu için iade ve değişim yok dedi,
olabilir o da ama bana garip geldi sanirim american airlines in iadesi olmayabilir bu ucusda o iade edilemezse bilet iade edilemez parca parca iade olmaz cunku..
söylediğin gibi olabilir evet, benim bilgim yok zaten sadece aktarıyorum:=)
Bence senin yapman gereken bağımsız al biletleri, aktarmayı kendin almak olcak. THY New York biletini aldıktan sonra 102 dolara jetblue dan aktarmasız orlando bileti aldım,sadece gidiş. Dönüş kafama göre artık nerden geçersem New York'a![]()
Evet abd içi biletleri bağımsız olarak almakta çoğu zaman fayda var.. Ama araştırmak lazım tabiiki de![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks