that's not a good topic to talk about![]()
that's not a good topic to talk about![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
bu konunun konusuldugu baslik vardi, aslinda konu bu konuya gelmisti ama maalesef kapandi. bu konu tekrardan acilsin diye yazmadim zaten.haberlerde okudum, yapistirayim dedim.anlayan anlar zaten.
Peki.
yeni tw logosuda guzel olmus .
Peki.
@azuhaza
ne gerek var siyasi tartısmalara...
Yarın Erasmus öğrenci değişim programına katılabilmem için son aşama olan ingilizce mülakat var. İngilizce sınavını geçtim ama benim asıl derdim konuşma pratiği. Onuda bu yaz WAT ile Amerika'da halletmeyi planlıyorum. Şimdi bu mülakatı sorunsuz atlatırsam vize görüşmesi öncesi büyük moral olacağı gibi WAT'tan gelince Avrupa'ya gidecemDeğişik ve güzel olacak gibi olursa.
başarılar cesc, ben de çok isterdim erasmusa katılabilmeyi ama lanet olsun bizim fakültede yapamıyoruz..
Teşekkürler ayhnTBBT'nin son bölümünü izlememiştim onu izleyip (listening yapmış olurum
) yatayım yavaş yavaş, saat 10'da mülakat. İyi geceler.
ben de bu sene erasmusa basvurdum su an asil listedeyim. hibelerin acıklanmasını bekliyoruz..eğer olursa ben de seneye 2. dönem polonya veya cek cumhuriyetince olacağım..kafamı kurcalayan bişey var eğer seneye gidersem 2. dönem yurtdışında olacağım wat a katılabilr miyim? katılırsam türkiyeden bi şirketle mi yoksa ordan bi şirketle mi katılmam gerekiyo?
logo güzel ama bence sitenin renk uyumuna uymamaış hem logo ufak oldugu için bişey anlaşılmıyor bence sadece logo kullanılmalı beyaz fon olmadan biraz daha buyuk kullanılmalı hemde sitenin renkleri logoya göre değiştirilmeli o zaman güzel olabilir bence logo üzerine fazla çalışılmamış !!!
logo yarışması düzenlensin forum kendi logosunu kendi yapsın yapılanlar arasından kendi seçsin????
Herkese Hayirli Cumalar!![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Yahu şafak sayacına el atalım lütfen.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
selam millet...dün gece rüyamda azuhazu çikolataları çıkmış ambalajını gördüm![]()
cikolata sirketi kurmayi dusunuyordum dun gece.ondandir.
Peki.
herkese hayırlı sabahlar
Vizeler mi başladı sen de bu saatte kalktın ?![]()
Günaydın millet
Günaydın, günaydın...
Helal olsun Sana ROMA, interi devirdin, bu gidişle Şampiyon olursun inşAllah!
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ya gençler şimdi saat kaç???? yeni haliyle benim kafam karıştı biraz
![]()
yoooo 3.34 deıl suan 2.34. saat 3 u gosterdıgınde aslında o 3 deıl 4 olcak yani 36 dk sonra saat 3 degılde 4 olması lazım![]()
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks