Arkadaşlar merhaba baktım forumda ilginç konu sıkıntısı çekiliyor bi el atayım dedim genelde olaylara bakış açım diğer insanlara nazaran farklıdır olayları değişik yönlerden ele almayı seviyorum şimdide bu aklıma geldi hepberaber tartışalım !!!
Konu şu...
İnsanları hayata bağlayan şey nedir ?
Biraz açıyorum soruyu...
Biliyorsunuz ki insanların çoğu yaşadığımız dünyanın acı yönleriyle sürekli karşılaşmakta ve acı çekerek yaşamaktadır burada acı çekmekten kasıt sadece fiziksel değildir zihinsel anlamdada kullanılmıştır örnek vermek gerekirse insanlar yapmak istedikleri şeyleri herzaman yapamamaktadırlar çeşitli sebeplerden dolayı bunu yapamamanın verdiği düşÃ¼nsel acıda bir acı çekme biçimdir bana göre...
Ama asıl ve en önemli soru insanlar birgün öleceklerini bile bile nasıl hayata bu kadar çok tutunurlar ve bağlanırlar ?
Sanırım baştaki soruyu şu anda tekrar sorabilirim daha anlaşılır olacaktır.
İnsanları hayata bağlayan şey nedir ?
bu konuda çok farklı yorumlar geleceğine inanıyorum !
dipnot:
Beyin fırtınası, tek başına veya bir grupla yapılabilir Beyin fırtınası sırasında fikirlerin akla gelir gelmez, açığa çıkması istenir. Fikirler başta yargılanmaz ve eleştirilmez, hiçbir fikir saçma olarak değerlendirilmez böylece kişinin tüm fikirlerini çekinmeden, aklına geldiği gibi sunması sağlanmaya çalışılır. Yargılama yapılmadığı için fikirlerin birbirini besleyeceği ve evrileceği varsayılır....!
Bookmarks