Merhaba arkadaşlar. THY de dönüş tarihini değiştirdiğimizde örneğin, 10 Eylüle alınmış bir bilet 1 Ekime değiştirildiğinde ceza kesiliyor mu yoksa 1 kereye mahsus cezasız mı?
Merhaba arkadaşlar. THY de dönüş tarihini değiştirdiğimizde örneğin, 10 Eylüle alınmış bir bilet 1 Ekime değiştirildiğinde ceza kesiliyor mu yoksa 1 kereye mahsus cezasız mı?
dönüşÃ¼nü açık al ceza olmasn
donus acik olursa fiyatlar artar.. bileti alirken aldiginiz acentaya sorun kurallari ona gore alin.. bazi biletler kampanyali oluyor degisim imkani olmuyor bazilari dusuk ucretle degisiyor.. en iyisi bileti alirken acentayi arayip sormak..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Thy degisimlerde normalde ceza kesilmiyor. Ben ucretsiz degismistim. Ama yine de danismanina sor. Belki farkli olabilir.
Sometimes memories can kill...
Tamam arkadaşlar saolun, yarın sormaya çalışacağım THY ana şubesine.
Ben de ceza kesiliyor diye biliyorum.
4 ay sonra ne olacağını bilmediğimiz için de,
kesinlikle açık bilet almanızı öneririm.
Arkadaşlar bugün gezdim bazı şirketleri, THY ana şubesi kapalıydı ama bir tane acenta nın görevlisi, eğer aldığın bilet türü ÖĞRENCİ ise ve değişiklik yaptığın tarihde ÖĞRENCİ kontenjanında boşluk varsa ozaman ücretsiz olur dedi. Sizin görüşleriniz neler?
Thy ilk degisimi ucretsiz yapiyor. Ben ucretsiz degismistim donus tarihimden 3-4 gun once falan. Bilet alan 3-5 kisinin biletine baktim onlarda da aynisi yaziyor. Ilk degisim ucretsiz diye. Degisim yapacaginiz zaman buyuk ihtimal ucretsiz degisirsiniz. Ama belki istediginiz tarihe degil de +/- 1gun onceki ucaga alirsiniz.
Ben persembe gunu istemistim. Persembe gunki ucagi alirsaniz x euro fark var, sali gunu alirsaniz ucretsiz demislerdi. Saliya almistim. Dedigim gibi zaten danisman araciligiyla aldiysan o sana gerekli bilgileri verir. Yok bireysel aldiysan bileti alirken zaten sartlar yaziyor.
DEGISIKLIKLERDEN ILKI UCRETSIZ BILETIN IADE DURUMUNDA 45 EUR YANIYOR
Konu manhattan tarafından (22-03-2010 Saat 03:24 AM ) değiştirilmiştir.
Sometimes memories can kill...
Tamamdır arkadaşım, kafamı kurcalayan bir soru idi, gerçi THY e mail de attım mesajını okumadan önce ama çok teşekkür ederim.![]()
Esnek biletlerde tarih değişikliği oluyor ancak o zaman da fiyat artıyor.
Acenta'ya mail atayım bir de , cevap atarsa direk mesajı buraya kopyalarım.
Arkadaslar bildiğim kadarıyla, promosyon bilet alırsanız hiç bir havayolu değişikliğe izin vermiyor. Ancak öğrenci biletlerinde durum farklı. Öğrenci biletlerinde kesinti olmadan değişiklik ve iade yapılabiliyor. Geçenlerde ekobilet.com sayfasından bilet bakarken farkettim. Orada "kurallar" bölümü var. "Penalties" başlığında şöyle yazıyor:
PENALTIES
FOR WLZZ12M TYPE FARES
CHANGES
CHANGES PERMITTED FOR REISSUE/REVALIDATION.
CANCELLATIONS
CANCELLATIONS PERMITTED FOR REFUND.
AFTER DEPARTURE TICKET IS NON-REFUNDABLE IN CASE OF CANCEL/REFUND.
NOTE - NOT PERMITTED EVEN FOR MEDICAL REASON
CHANGES/CANCELLATIONS
CHARGE EUR 50.00 FOR NO-SHOW. NOTE - CHARGES SHALL NOT BE WAIVED FOR MEDICAL REASON -- AFTER DEPARTURE- IF NO-SHOW NO REFUND
Benim anladığım sadece no show için 50 Euro cezası var.
Bak bu güzel oldu
Ben bileti aldım ama bilmeyen arkadaşlar için güzel haber zaten Trek truzimde değiştirmek ücretsiz bilet iptali 150 € kesintiliymiş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks