benim mount olympus işi yalan oldu gibi şirketin kontenjanı dolmuş yeni iş gelmezse havada kaldı wisconsin![]()
benim mount olympus işi yalan oldu gibi şirketin kontenjanı dolmuş yeni iş gelmezse havada kaldı wisconsin![]()
Bende bu sene mt olympustayım![]()
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu sene 2. kez gidiyorum. Wilderneste lifeguard olarak çalışıcam. Wisconsin hakkında söylicek fazla bişe yok aslında arabnız olmazsa pek tadı çıkmıo tavsiem 2 3 kişi birleşip bi araba alın wisconsin çok guzel bi yer işler konusunda 2. iş biraz zor şanslısanız bulabilirsiniz ve saatlerde büyük ihtimalle düşük olucak. Bu arada uçak bileti bulamayanlar varsa benimle irtibata gecebilir ben biletimi aldım 13 haziranda gidicem thy ile direk Chicagoya. Şu an bnm aldığım biletler çok ucuz ama acenta yetkilisinin solemesine göre 15 nisana kadar bu fiyatlara yer bulamıycamız yönünde ben 570 euroya aldım.
Fazla zaman kaybetmeden biletlerinizi almalısınız yoksa 15 nisandansonra hem yer bulamayabhilriz hemde bulsak bile en az 750 800 euro arası olur bnm gecen sene başıma geldi maalesef. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay
Herkese iyi şanslar
Benide aldı bayadır
Busch Gardens idi Türk almayan yer kanımca karıştırıyorsunuz.
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bu sene 2. kez gidiyorum. Wilderneste lifeguard olarak çalışıcam. Wisconsin hakkında söylicek fazla bişe yok aslında arabnız olmazsa pek tadı çıkmıo tavsiem 2 3 kişi birleşip bi araba alın wisconsin çok guzel bi yer işler konusunda 2. iş biraz zor şanslısanız bulabilirsiniz ve saatlerde büyük ihtimalle düşük olucak. Bu arada uçak bileti bulamayanlar varsa benimle irtibata gecebilir ben biletimi aldım 13 haziranda gidicem thy ile direk Chicagoya. Şu an bnm aldığım biletler çok ucuz ama acenta yetkilisinin solemesine göre 15 nisana kadar bu fiyatlara yer bulamıycamız yönünde ben 570 euroya aldım.
Fazla zaman kaybetmeden biletlerinizi almalısınız yoksa 15 nisandansonra hem yer bulamayabhilriz hemde bulsak bile en az 750 800 euro arası olur bnm gecen sene başıma geldi maalesef. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay
Herkese iyi şanslar
Fazla zaman kaybetmeden biletlerinizi almalısınız yoksa 15 nisandansonra hem yer bulamayabhilriz hemde bulsak bile en az 750 800 euro arası olur bnm gecen sene başıma geldi maalesef. daha fazla bilgi istiyenler bana mail adresimden ulaşabilir:cenk_atalay @ hotmail.com
Herkese iyi şanslar
Arkadaşlar sadece "campus" mü gönderiyor mt olympus a?
Mount olympus a campus disinda bir sirketten giden warsa ozelden ulasabilir mi acaba?
campus dışında geçen sene gönderen olduğunu duymamıştım...
sanirim haklisin cikan olmadigina gore![]()
Mount Olympus-Wisconsin Dells arkadaslar 2011 de buraya hic giden oldu mu??
eger gidenler varsa memmunlar mi????
konuyu dirilteyim yıl oldu girmeyeli, ne günlerim geçti bu forumda![]()
Somethings never changes..
biliyorsun bu olay seneden seneye farklılık gösterebilen birşey. Benim gittiğim sene hakikaten çok şanslıydım eylülün son 2 haftasına kadar her hafta 80 saatin üzerinde çalıştım. Kendimi kurtarmayı geçtim Amerika'ya gidipte şunu yapmadım diyecek birşey kalmadı aklımda. Ekim sonunda önce batı yakasını sonra da doğu yakasını gezme fırsatım oldu
2 seneden beri bildiğim üzere çok fazla Türk çalıştırmıyorlar bu sene çok yakın bir arkadaşım gitti 60-70 saat civarında çalışıyordu ama tabii ki supervizorlerle aranın iyi olmasına bağlı herşey. Sonuçta bütün çalışma programını onlar ayarlıyorlar, insan ilişkilerin zayıfsa çalışma saatinde aynı paralellikte aşağıya düşer. Konaklama önceden parkın yanında housing vardı orada kalmıştık, artık karşısısında bir motel var orada ve farklı motellerde kalışıyormuş çalışanlar. Başka soruların varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım
![]()
rica ederimönceden fuar ile alıyordu ama şu andaki durum hakkında hakikaten bir bilgim yok. Ben ride attendant ım ama çalışmadığım görev kalmadı sanırım go karttan, rollercoastera hatta slide attendantlığa kadar. Epeyce seviyorlardı maksimum saat çalışabileceğim pozisyona kaydırıyorlardı day off suz çalıştığım haftalar oldu ama tabii ki iş çıkışları ve iş bitiş tarihinin ardından bunun acısını fazlasıyla çıkartma fırsatı bulabildim =)
2011de mount olympusta çalışan olmadımı arkadaşlar?
Mt. Olympus'dan şikayeti olan sıkıntılı ayrılan veya pişman olan görmedim duymadım. Hatta izin günümde eğlenmeye gittiğimde konuştuğum bütün türkler memnundu.
Wisconsin Dells | Noah's Ark
2011 Summer
normalde intrax la calisan firmalar yolluyorlardi mt olympus ve lagoonpark a ama bu sene sadece campus firmasinin sitesinde var is fuari listesinde subat 26 olmasi lazim.. baska firmalar varsa bilen duyan burda yazsin herkes faydalansin.. cok garip geliyor bana bu kadar ragbet goren iki isin sadece bir firmanin sitesinde yer aliyor olmasi...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
özgür geçen sene bir dönem bütün firmalar bu işi çıkartmıştı.
firmanın sahibi yunan ve supervisorların büyük bir çoğunluğu bulgar kazanç yüksek olduğundan doğal olarak ride ları da genellikle bulgarlardan seçiyorlar. Geçen sene çok az katılan oldu sebebi bizim gittiğimiz sene biz haftada 100 saat çalışırken diğer türk arkadaşların personel sıkıntısı olmasına rağmen 60 saatte pes etmesi.
geçen sene epeyce bulgar çalışan almışlar çalışma saatleri maksimum 60 dolaylarında kalmış diye biliyorum. bu sene ne olur göreceğiz yazın akabinde..
ben gecen yaz ordaydım bir çok yere göre çalışma saatlaeri çok daha iyi ama genelde moldov ve rus alıyorlardı çalışan türk arkadaşlarımızda vardı memnundular ..
Merhaba arkadaşlar, bu yaz Wisconsin dells Mt. olympus'a gideceğim fakat tek başıma olduğum için biraz kaygılıyım. İstanbul'da yaşıyorum eğer wisconsin'e gidecek arkadaşlar varsa tanışıp birbirmize yardımcı olabiliriz![]()
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks