KINGS DOMINION gidecek arkadas warmı? yada SIX FLAGS
ben bu eglence parklarında fotografcılık yapabılırmıyım?
yada sızın onerileriniz nedir?
bende izmirden gidecegim. buralara gıdecek arkadaslar bulusalım....
KINGS DOMINION gidecek arkadas warmı? yada SIX FLAGS
ben bu eglence parklarında fotografcılık yapabılırmıyım?
yada sızın onerileriniz nedir?
bende izmirden gidecegim. buralara gıdecek arkadaslar bulusalım....
earthi1 diğer konuya yazdığını cevapladım her yana bişiler yazıosun yetişemiorumben de kings e gideceğim bu yaz..sen şirketle mi gideceksin..
selam arkadaşlar bendne izmirden gidicem..nj taraflarında olucak gideceğim yer..nisanda kesinleşicek.eğlence parkında çalışıcam..
merhaba arkadaslar bende izmirden giden bir watciyim
ben buyuk ihtimalle wisconsinde wildness resort otelde havuz gorevlisi olarak gidicem bu bolgeye giden arkadaslar varsa haberleselim destek oluruz en azindan.ben yalnz gidiyorum cunkuis secmek cok zormus ya istedigim isler de kontejan bitmis finallerime denk gelmisti is fuari gidemedim morey's piers cedar point falan dolmus zaten o zamn buralari olsa ii olcakti ama nese artik hayirlisi
![]()
izmirden virginia beach varmi is degidtrdim gene bu sefer tamam ama![]()
anladim dostum valla is secmek kadar zor bisi yok sanki yaa bi is seciorum ertesi gun olumsuz yanlarini ve bana uymayan yerlerini duyuyorm vazgeciorm nese simdilik virginia beachte karar kildim hayirlisi bakalim.
arakdaslar birde bu is fuariyla watci almayan sirketlerin ne gibi bir olumsuz yanlari olabilir ben oraya gidince yani burda caliscagim yer belli olmussa ve gittigimde adam ben seni calistrmam diyebilir mi?bole bi durumda nasil bir hak iddaa edebiliriz bu konuda da tirsmioyor degilim![]()
benım bellı olduuu
six flags new england![]()
Biz de İzmir Ekonomi Üni'den arkadaşlarla katılıyoruz.
Virginia, Williamsburg, Kingsmill Resort and Spa..
bende izmir ekonomidenim![]()
New England hangi eyalette dostum?
massachusets in alt tarafında kalıyo
OOoOoOoo baya varmış aramızda mesafe..
Google Earth'den baktım da şimdi.
Work kısmını bitirdikten sonra travel yapabilirsen eğer, Virginia'ya bekleriz
İnşallah Work and Travel, Work and Trouble olmaz![]()
hehehe inş amiiiin
siz kaçıncı sınıf hangi bölüm?
Izmirden wrangell alaskaya yaklasik 4 kisi cikicaz.. eger gidecek varsa irtibata gecsin![]()
Ben de İzmirdenim![]()
arkdaşlar herşey çok güzel inş. gidersiniz ben herşeyi hazırlamıştım ortlamam da gayet yüksek ti...vize görüşmem 10 dakika üstünde sürdü...patronla özel olarak görüşmüştüm...vizeye gitmeden mal varlığı beyanı bile çıkartırmıştım...ama neye yarar bir tek isim soruşturması ve 7 aydır vizem çıkmadı hala.allahtan red yemedim...ama vizeyi alana kadar da ümitlenmeyin derim...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks