Bir arkadaşla daha konuştum o da alamamış.Ben de hazırlıktayım tanıdık hocada yokartık alıcam parasıyla heralde ama yine gidip bir sorucam hayır cevabını almadan rahat edemicem
![]()
Bugün gittim yine öğrenci işlerine, fakülte sekreterine yani dekanın özel kalemine gönderdiler beni; neyse gittim dedim "ben bu pasaport ücretinden muaf olmak için gerekli olan belgeyi almak istiyorum", " artık vermiyoruz o belgeyi" dedi kadın, "peki genelge var ortada mecbur değil misiniz vermeye" die sordum, "emniyet müdürlüğünden arayıp artik öğrencilere belge vermememiz şeklinde uyardılar bizi" diye bi cevap verdi bana :S
Nasi iş anlamadım, heralde 210 ytl yerine 70 ytl almak mantıksız geldi değerli polis amcalarımıza (cok düsündüm ama başka bi sebep bulamadım) 162. yıldonumlerini kutlayaraktan..
Bi kez daha, Türkiye'de yaşadığımın farkına vardım.
Yarın gidip emniyet müdürlügünle görüşücem, gerçi pek bi işe yarayacağını zannetmiyorum ama neyse..
ben dilekçeyi yazdım bölüm sekreterliğine verdim.Söylediklerine göre yarın hazır olacak bakalım artık...
Hangi üniversitedesin?
çukurova üniversitesi
Hmm, işte bizimki de Dokuz Eylül farkı olsa gerek..
Burdaki yazılanları okyunca bizim üniversiteyi biraz daha sevdim yaw.
Gittim kendileri zaten bir yazı hazırlamışlar hemen onaylayıp verdiler.
Emniyette de bi problem çımadı.Bayağa remi bir yazıydı zaten.2 gün sonra gittim pasaportu aldım.
Boğaziçi farkı bu olsa gerek.
Biraz artistik te yaptmış oldum böylece.![]()
selam arkadslar pasaport uzatmak isteyenler yanına mutlaka tc kımlıgını alsın ben almadım ukrayna ya gittim uzatamadık...ayrıca burası turkıye para wermeden hiç birseyın yapılmasını buu ülke kabul etmez![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
arkadaslar elınde onaylı belge olan varsa maıl atabılırmı bana fotosunu dogu akdenızde okuyorum ve burdakı ogrecı ıslerı mudurlugu ornek gormek ıstıor gormeden ımzalamam dedı sımdıden tesekkurler ....
http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...-zamani-7.html
şu linkte beysinCDA paylaşmış, bi de onaylısı vardı bi yerde ama hatırlayamadım şimdi. ilgili başlıkları tararsan bulursun.
helecan küpü
alaska düşünen arkadaş için. kendi tecrübelerimi yazıyorum.
Alaska'da Work and Travel
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks