cok heyecanlıyım arkadaslar ve ds eksıkıngılızcem zayıf ortlama 2.00
![]()
cok heyecanlıyım arkadaslar ve ds eksıkıngılızcem zayıf ortlama 2.00
![]()
Hocam şimdi vizeye girmişsindir umarım güzel bir görüşme olmuştur. Buraya iyi haberlerini bekliyoruz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
eve şimdi geldım arkadaslar hemen yazıorummalum sultanbeylınde oturuorum ve ıstınye epey arası var
kesınlıkle rahat olunması gerekıo bnde cok sıkıntı edıodum ma gercekten rahat oldugund cok kolay cvb verebılıosun. fazla uzatmıcam ne sorduklarını solım.
where are you studyıng?
düzce unnıversıtesı
where ıs düzce?
ın blacksea region( kadına black black dıorum ama ılk basta sea aklıma gelmedı bı an hatırlayamadım)
what ıs ur department
tourısm and hotel management
what does your parent?
...
what does your father's professıonal?
...
do you have brother or sıster?
...
bu kadar arkadaslar sadece 2 dk falan surdu ve ds eksık oldugu ıcın yesıllıgı verdıbıde sunu farkettım ılk baslarda cvb veremedıgınzde ustunuze gelıo soruları cogaltıo bı arkadasınkı ole oldu yaklasık 7 8 dk surdu ve vızeyı vermedı. turkce olarak uzgunuz vızenızı veremıcem cunku ıng bılmenız gerekıo. bılıo olabılırsınız heyecandan bole olmus olabılır ama hıc cvb veremıosunuz dedı arkadasa. Bnde tırsmıstım o sırada neysekı atlattık...
D
:
eve şimdi geldım arkadaslar hemen yazıorum malum sultanbeylınde oturuorum ve ıstınye epey arası var kesınlıkle rahat olunması gerekıo bnde cok sıkıntı edıodum ma gercekten rahat oldugund cok kolay cvb verebılıosun. fazla uzatmıcam ne sorduklarını solım.
where are you studyıng?
düzce unnıversıtesı
where ıs düzce?
ın blacksea region( kadına black black dıorum ama ılk basta sea aklıma gelmedı bı an hatırlayamadım)
what ıs ur department
tourısm and hotel management
what does your parent?
...
what does your father's professıonal?
...
do you have brother or sıster?
...
bu kadar arkadaslar sadece 2 dk falan surdu ve ds eksık oldugu ıcın yesıllıgı verdı bıde sunu farkettım ılk baslarda cvb veremedıgınzde ustunuze gelıo soruları cogaltıo bı arkadasınkı ole oldu yaklasık 7 8 dk surdu ve vızeyı vermedı. turkce olarak uzgunuz vızenızı veremıcem cunku ıng bılmenız gerekıo. bılıo olabılırsınız heyecandan bole olmus olabılır ama hıc cvb veremıosunuz dedı arkadasa. Bnde tırsmıstım o sırada neysekı atlattık... D:
Hangi numaralı kapıda oldu bu olay ? Vize reddi? 1 ve 4 gayet seri bir şekilde vize veriyordu cunku![]()
4te oldu dostum evet valla bn 60 numaraydım 60ta 1 red verdıler :d
Bende o saate girdim numaram 36 idi 9 gibi aldım heralde tam hatırlamıyorum.
Aramızda geçen diyaloglar:
nereye gidiyorsun ne yapacaksın
-ohio cedar pointe gidiyorum trafik host olacam.
GPA nedir?
-2.16
ne zaman mezun olacaksın
-önümüzdeki şubat
annen baban ne iş yapar.
-annem huzur evinde(peace house dedim) çalışıyor. (Burada durdum kadın bana bakdı dogal olarak bende) Eğer istersen sana anlatmaya çalışayım.
evet.
- Yaşlı oldugunda ve ailen seni terkettiginde sen buraya gidip kalabilirsin diger yaşlılarlan.( Buna benzer bir cevap verdim)
Tamam
Boş zamanlarında ne yaparsın?
- Bar'a disco'ya giderim. Futbol oynarım. bilgisyar oynarım.
Okey..
(birşeyler yapdıktan sonra beyaz kagıdı verdi ups git dedi falan)
have a nice summer dedi bende okey dedim oradan uzaklaşdım.
benım numara 60dı. ama cok tırsıyodum ya bıde bnm ıng cok ıyı degıl ondan dolayı
ama onmlı olan kazanmaktı:d
Benimde o kadar iyi degildi ama ben çekinmeden yada yanlış yaparım diye korkmadan ne düşÃ¼nürsem söyledim oda anladı. Ama dedigin gibi herkez bir stres içindeydi ben konuşmaya adam bulamadımHerkez kara kara düşÃ¼nüyor.
öleydı valla ya:d ama o heyecenda yasanmalı dıye dusunuorum
cıktıktan sonra bole bı sevınc esir alıo ya senı
o duygu degısılmezdı
![]()
Hadi hayirli olsun. Iyi WAT lar. Konuyu birlestirdim bu arada.![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks