Work and Travel
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: acil yardım :(

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdslar saolun hepiniz..bugun koşa koşa manisadan izmire gidip konuştum şirketle..keşke kendi işimi fuara gidip kendim seçseydim..ben bu şartlarda çalışamam zaten otel işi secmıstım dedim onlarda bana senin ikinci tercih olarak mcdonalds işi yazdırmıssın dedıler amaöyle bişey yok..benden sonra da yazılmıs olabılır dedım ..bu para harcamalarımı bıle anca karsılar dedım aılemden de para ısteyemem dedım..şirkette dedı kı butun işler zaten haftalık 30 saat ..yok dedım haftalık 46 56 42 saatlık ıslerde var dedım..sen bize ingilizcem ıyı demedın ve senın cv ne gore de otel bulamadık dedıler..ya benım cv de yazılı zaten daha once 3 defa kot fabrıkasında calıstım daha ne olsun bır ogrencının cv sınde dedım içimden...bu işi istemıyorum iptal edın dedım ..onlarda tamam ıptal ederız ama beklemek zorundasın hemen bellı olmaz nzaman bellı olur bılmeyız olsada yıne mcdonalds ısı gelebılır dedıler..şirketımın adı ozman ve bu şirketı benım gıbı ucuz bulup hemen secmeyın en azından 10 defa 100 defa dusunun cunku daha gıtmeden sorunlar basladı!
    şimdi böyleyse bu şirket bılmıyorum gıdınce yüzümüze bile bakmazlar..of of ya sınırlendım allah bılır yenı iş ta hazıranda bellı olur ucak bıletını de ozamana alırım pahalı olarak ..
    Konu sucre tarafından (22-03-2010 Saat 09:35 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)