arkdslar saolun hepiniz..bugun koşa koşa gidip konuştum şirketle..keşke kendi işimi fuara gidip kendim seçseydim..ben bu şartlarda çalışamam zaten otel işi secmıstım dedim onlarda bana senin ikinci tercih olarak mcdonalds işi yazdırmıssın dedıler amaöyle bişey yok..benden sonra da yazılmıs olabılır dedım ..bu para harcamalarımı bıle anca karsılar dedım aılemden de para ısteyemem dedım..şirkette dedı kı butun işler zaten haftalık 30 saat ..yok dedım haftalık 46 56 42 saatlık ıslerde var dedım..sen bize ingilizcem ıyı demedın ve senın cv ne gore de otel bulamadık dedıler..ya benım cv de yazılı zaten daha once 3 defa kot fabrıkasında calıstım daha ne olsun bır ogrencının cv sınde dedım...bu işi istemıyorum iptal edın dedım..onlarda tamam ıptal ederız ama beklemek zorundasın hemen bellı olmaz nzaman bellı olur bılmeyız olsada yıne mcdonalds ısı gelebılır dedıler..şirketımın adı ozman ve bu şirketı benım gıbı ucuz bulup hemen secmeyın en azından 10 defa dusunun cunku daha gıtmeden sorunlar basladı!
Bookmarks