katılım yüksek değildi,ne işveren ne öğrenci olarak. çünkü bu son fuar. bu zamana kadar zaten yüzlerce öğrenci işini almış oluyor. 4 masa vardı sanırım her masada 10 kişi falan vardı aşağı yukarı, birde yedek bekleyen 15 kişi falan dersek toplamda 50 denilebilir gelen kişi sayısı.en azından sabah böyleydi12 den sonra yine görüşmeler yapıldıysa bilemem.
diğer işlerden de haberim yok. ben sadece morey's piers için görüşÃ¼cektim. new jersey'de bi eğlence parkı. 9 kişi alıncak diye duyduk. farklı firmalardan gelenlerle beraber toplam 9 kişiydik masada. fakat 6 kiş aldılar. diğerlerinin ingilizcelerini yetersiz buldularonlar kibarca masadan gönderildiler,sonra naptılar bilmiyorum.gerçekten üzücüydü bunu görmek
sonra tek tek masada herkesle bidaha görüştüler işte. pozisyon ve tarihleri kesinleştirmek için.3 ü food bölümüne, 3 ü admission bölümüne alındı. sonra da elimize dosyalarını verip,işyerini anlatmaya başladılar,o zaman anladık işi aldığımızı
o süreçte 2 saate yakın sürdü.anlat anlat bitmedi
çok sıcaktılar, ilgiliydiler, bide türk bi asistan vardı bu sene 4 kez gidicekmiş, o yardımcı oldu biçok yerde. sabah 8 de fuar alanındaydım,1 saat bekleyip,sunumdan sonra görüşmeye girmiştik,1-2 saatte işimiz biter derken otelden 1 de çıktım
yorucu ve stresli bi gündü. ama işi alamayan ya da orada yedek öğrenci durumunda bekleyen arkadaşlar için durum pek iç açıcı değildi, umarım işsiz kalmamışlardır
![]()
Bookmarks