intrax ama ben gecen sene alliance abroad ile katiliyordum bana is sozlesmem hatta ds belgem gelmisti...
intrax ama ben gecen sene alliance abroad ile katiliyordum bana is sozlesmem hatta ds belgem gelmisti...
"dahstres" ben ve bir arkadaşım daha lagoon parkı düşÃ¼nüyoruz bu ayın 23de bizimde işverenlerle görüşmemız var eğer kesinleşirse birbirimize yardımcı olalım istersen![]()
olurda kesinleşirse neden olmasın)
arkadaşlar mrb. 24 şubatta ki lagoon park iş görüşmesi için istanbula gidicem.iş görüşmesi için tavsiyeleriniz var mı?
Konu politeboy tarafından (03-02-2010 Saat 10:29 PM ) değiştirilmiştir.
az kaldı yav..
Emektar Lagoon culara bir sorum olacak. Okulda wat ile lagoon a gidecek bir ögrenciyle tanıstım. Bana fuarda görüstügü kisinin ise son baslama tarihinden dolayı 1 tane final sınavına giremiyecegini falan anlattı. Soracagım su ki Lagoon da ise baslama tarihini cok mu ciddiye alıyorlar, cok mu strict ? Görüsmede gec gelemezsin falan demisler bunlar da finale girmiycek :S Olacak is degil yani. Bilen, fikri olan var mı ?
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
adam acik acik 10 undan sonra gelenleri almicam dedi ve 12 sinde okulu bitenleri bile ise almadi... ondan baya kati kural.. ama belki hocalar bi kiyak gecebilirler..bi ihtimal..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Hadi gecmis olsn o zaman o arkadaslara.Bana ilk basta hocayı sormak üzere gelmisti, nasıl birisidir izin verir mi falan diye, malum 4. sınıf olnca
Sonradan Lagoonmus ögrendim. TW var gir orda Lagooncular var dedim tabi, ama hocası asla izin vermez böyle bir sey icin. İyi bir hocadır ama bu tür islere taviz vermez, madem Lagoon da cok strict bu konuda, yazık olucak
![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
ya herseyi ayarlasinlar gitmeye yakin hastalandim su oldu filan diye 1-2 gun geciktirebilirler belki...
ben bizim ajansta lagoon a seçilenleri kendi gözümle gördüm ciddi ciddi sadece en son olarak haziran ın 10 u nu almış..11 bile yok..ahh david ahhhhhhhhh.:S
merhaba lagoona gideceklerin 1 nisana kadar 150 dolar yollaması gerekiyormuş ev depozitosu için. verdikleri kağıtta banka hesap nosu yazıyordu. biz simdi herhangi bir bankadan yollayabiliyor muyuz bu 150 doları nasıl olur bu amerıkaya para gönderme işi yardımcı olursanız çok sevinirim...
simdi gidiyosun bankalara en ucuza kim yolluypr arastiriyosun sonra o bankayla yolluyosun .. bu kadar..ziraat , garanti , citibank ve akbank bu 4 unden yollamislardi gecmis 2 yilda .. bankalara bir sor ne kadar masrafa aliolar ona gore yollarsin..
çok teşekkür ederim![]()
Konu mjvr tarafından (20-03-2010 Saat 10:43 PM ) değiştirilmiştir.
cevabi zaten verdim benzer mesaji iki kere atmana gerek yoktu yani![]()
zaten bankayla yollamak zorundasin baska yontemi kabul etmiyorlar...
mjvr bence ilk bas sirketinle konus konaklama depozitosunu yatırmadan once.ben sirkete parayı vermistim onlar yollamıstı ve benden extradan 5 dolar aldılar yollama parası.diğer bi yontem de şudur : gecen sene bazı arkadaslar depozitoyu yatırmadan geldiler Lagoon a .david de depozitoyu 2 taksitte (75-75) pay check lerden kesmisti ama once onunla konusman gerek.
Şirket bu sene de 155 dolara gönderdi depositleri,
kendimiz göndermek istediğimizde 30 dolara mal olacağını unutmamak gerek![]()
Bende bu sene lagoondayım. gidecek ark.larla tanışalım
arkadaşlar merhaba.ben önümüzdeki yaz lagoonda çalışmak istiyorum ve finallerim 19 haziranda bitiyor.forumlarda okuduguma göre bi kaç arkadaş sıkıntı çekmişler bu tarihler konusunda..sizce lagoondan iş alabilirmiyim teşekürler..!
Insallah gidersin eger ki gidersen hayatinin en guzel yazlarindan birini gecirecegine eminim.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Arkadaslar Lagoon da calisma saatleri ne kadardir? Bir arkadas six flags in benzeri demis.Eger oyleyse lagoon dada para kazanma imkani yok gibi.
hangi arkadas demis onusaka mi bu merak etme sen hem maddi hem manevi acidan en iyi islerden biridir bu..
peki is verenle baglanti saglandigi zaman self ogrenci kabul ediyolar mi?
arkadaslar subattaki iş fuarına lagoon park için giden var mı ?
arkadaslar varmı bu yaz lagoon parka giden ?
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks