öncelikle geçmiş olsun hocam üzüldüm gerçekten !!!
sen son sınıfmısın ki orada kalabileceğini düşÃ¼ndü ??
mutlaka tekrar basvur iyileştirme yapabileceğin evraklarda mutlaka iyileştirme yap bu sefer transkript gibi yapamıosan bile hocalarından referans mektubu iste bi kaç tanesinden almaya çalış onun dışında geri döneceğine kanıt olabilecek şeyleri bulmaya çalış ne biliyim durmunu bilmediğim için bu konuda örnek veremiyorum ama mutlaka bişeyler vardır mesela döndüğünde gireceğin sınav felan varsa banka hesaplarını götürmediysen onlarıda götür yani hesapta para olmasada buraya baglı oldugunu gösterir diye düşÃ¼nüyorum kardeşinin vize aldığını söylemen faydalıda olabilir ama konsolosta bunlar ailecek yerleşecekler galibaa düşÃ¼nceside uyarabilir kardeşinin vizede yanmasın absurt bi örnek oldu ama aklıma geldi bu ihtimalide söylemeden önce düşÃ¼nmek gerek faydalı olabilecek herşeyi ve cesaretini topla tekrar basvur inşallahh alırsın dostum... alamazsanda üzülme belki böylesi daha hayırlıdır senin için amerika olmazsa sende benim gibi yaza avrupayı trenle dolaşmayı düşÃ¼nebilirsin hem çalışmak ta yok bu turda
canını sıkma dostum umarım herşey gönlünce olur !!!
Bookmarks