Alıntı beysinCDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne demek arkadaşım bu program eğitim programı değilmiş. Tamam görüntü olarak eğitim programı olmayabilir o zaman bu "sosyal ve kültürel değişim programı" olarak nitelendirilir ki oda zaten aşağıdaki yasada var. Ben başvurdum sizde Eminyet Genel Müdürlüğü "e-bilgi edinme" kısmından başvurun aşağıdaki gibi sizede cevap gelcektir. Benim work&travel için pasaport muafiyeti alan arkadaşlarımın hepsinin belgelerinde "work&travel" programı ibaresi geçiyor kaldı ki bizde geçen sene aldık zaten aynı belgeyle. Bende anlamadım bir arkadaşımız demişti Türkiye'de Eyalet Sistemine geçildi diye.

Okuluna cevap olarakda orda ben Hacettepe de okuyorum derim okulunuzun adını kullanmam dersin yuhh yani mantığa bakar mısın yaa ben kızınca kızdı diyolar.
Aaaa bu çok iyi ya sadece öğrenci belgesi almanız yeterli diyor. Bizim okul o pasaport beşgesini vermiyor. Ben istanbul kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gittim öğrenci belgesini kabul etmedi.Başka ilçe emniyet müdürlüklerini araştırcam belki onlar kabul eder