merhaba arkadaşlar bu sabah vizeye gittim geldimama vize alıp almadıgımı bilmiyorum daha...
gercekten sorular cok basit anlamakta da sorun yasamıor insan...

hersey güzel giderken kadın benim transkripte kafayı taktı!! gecen senelerden alttan dersim oldugu için son dönem sadece 3 ders alabilmiştim ve biri hala hocam saolsun 1 aydır bilgisayara gecirmedi...

kadına mimarlık ögrencisi oldugumu ve gecen sene vizede trankript yüzünden red yedigimi söyledigimde gözünü sonuna kadar acarak transktipti didik didik incelemeye basladı...
durmadan bana neden burada 2 ders var deyip durdu.. kadına acıklamaya calıstım alttan su akdar ders vardı üstten su kadar alabildim yok işte bu yüzden böle oldu derken baktım alttan üstten konusarak bu iş olmayacak sustum..

sonra kadın demesinmi bu transkript sahte olmasın die... o an bi şok yaşadım .. kadın diyor ki bak dogruyu söle bana gercek mi bu deil mi die kadına GERCEK diyorum yok diyor... içimden neler söledim o an suan sölemiyorum burada

photoshop kullanıpta mı transkripti düzelttigimi sandı galiba ama sonunda arastıracagım bu transkripti diyerek bana beyaz ufak bi kagıt verdi üzerinde sadece numara vardı sonra ups e gönderdi orada da kagıda ismimi yazarak yolladım kagıdı...

neler olacak hiç bilmiyorum suan aldım da diyemiorum alamadım da diyemiyorum