starfire çok hızlısın yahu
ben değilim yaw konsolosluk hızlıama hakettim bunu gecen sene 15 gun pasaport bekledim yine ds ile girmiştim ilk kezdi ve heycandan stresten öldüm o 15 gun. sanırım ondan bu sene bi jest yaptılar. ama bi ark la girdik biz ve onun ilk gidişi onun psaport ertesi gun geldi. yani rekor onda
![]()
I made a promise never to settle...
14 haziran NY ama NJ ye de ucuz bulabilirsem direk NJ'ye inmek daha mantıklı olucak
son 3 senedir 1 haziran, ins!
LIVE IS LIFE
uçak biletleriyle ilgili gelişmeler yok mu yaa hergun bakıyorum ama indirim falan yok hala sanırım![]()
15/6 Haziran NYDelta John F Kennedy'ye 604 £'ya uçuyor
birkaç dk. önce baktım ama vizeyi almadan almak istemiyorum.
nerden bakıosun ki sen bu sadece giiş fiyat galıba delta gıdıs donus 1038 en ucuz buluyorum ben![]()
hayır, gidiş istanbul - roma - JFK, aktarmalı. dönüş ise non-stop olarak istanbul 15 haziran / 30 eylül ve 604 £ vergiler dahil![]()
aalalaa deneyimli wat çı olmak bole bişi demek ben de chicago ya bakıyorum ama bana o fiyatı verıofacedeki mesajlasmay htrlamıorum ama dogrudur onunde fotgraf cektrdgn sırket onu soyleyebılırım
![]()
yarın pasaportumu almak ıcın gıdıcem konusucaz bakalım. 2 arkadaşım daha var onların vızesı daha gelmedı. bakalım nolucak![]()
zehra88 delta'dan Chicago'ya gidiş dönüş roma aktarmalı
thunderstorm tek yön baktın mı fiyatlar çok fark ediyor mu ? mesela tek yön fransisco oradan NYC ve oradan istanbul gibi ?
ben de 20-23 haziran arasi gibi washington yada baltimore a gidicem buyuk ihtmal.sizce nezmana kadar bilet fiyatlari uygun olur yani hangi tarihten sonra pahalilasiyor genelde?
vizeni aldıktan 1-2 hafta sonra alman bana göre en mantıklısı. 2 ay önce biletler şimdikinden çok daha uygundu. mesela delta 590 £ ya NY'a gidiyordu şimdi 610 £ civarı.
Peki 712 dolara Delta Istanbul-Newark(işimiz Nj'de) nasıl ve tarih değiştirme opsiyonu oluyormu Expedia'dan alırsak ?
14 haziran öğlen 11,30 da thy ile chicago ya....
12 haziran thy ile aktarmazsız jfk ya.
22 hazıran thy ıle dırek ucus chıcago 680 euro yada 20 hazıran chıcago dırek ucus thy 750 euro olarak 2 secenegımız war arkadaslar(2 gunde ne cok fıyat farkı war :S) sizce fıyatlar nası???
peki sence fiyatlar nasıl?
arkadaşlarr ekobılet den yapılan rezervasyonlarda belırtılen ucretın harıcınde extra ucret alınıyor mu bılen war mı?????
valla ben gidişi 13 haziran olarak düşünüyorum.şrketimle büyük ihtimalle nisan ortası gibi bileti alacağız. o zamanlar şirketlerin kampanyaları artıyormuş.doğru mudur bu?
Thy fiyatlari 600-700euro arasi oluyor genelde. Diger ucaklara gore pahali ama thy icin normal. Gerci 750 euroda fazlaymis.
Alternatif olarak:
Klm aktarmali Newyork ucusu 576$ . Onu alip Ny den chicago ya ayri bi ucakla gidebilirsin.
80-100$ arasi degisiyor newyork-chicago ucuslari. (20 haziran da 90$)
750 euro odemektense 670$ odeyebilirsin. 550-600 tl kara gecersin. Yol biraz uzayacagi icin thy ye gore yorucu olabilir ama 600 tl icin de deger bence.
Hayir. Alinmiyorzehra Nickli Üyeden Alıntı
Konu manhattan tarafından (19-03-2010 Saat 05:01 AM ) değiştirilmiştir.
Sometimes memories can kill...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks