aralık 90![]()
18
19
20
21
22
23
24
25 ve üstü
aralık 90![]()
mayıs 89![]()
1 nisan 87![]()
nisan 90
neyse kendimi yaş konusunda yalnız hissediyordum ama değilmişimmart 90
![]()
Şimdi ben aralık 88 liyim diye barlara girip içki alamayacak mıyım :/ 4-5 ayın lafı mı olur mu![]()
kanki beni eklermısın bı kac sorum var sana sımdı bende 89 eylul dogumluyum usa da sıkıntı cıkarmı barlara gırıste eylul de 21 olcam ama 3 ayın lafını yapıolarmı cevabı mese_time a gonderırswen sevınırım.
kanki beni eklermısın bı kac sorum var sana sımdı bende 89 eylul dogumluyum usa da sıkıntı cıkarmı barlara gırıste eylul de 21 olcam ama 3 ayın lafını yapıolarmı cevabı mese_time a gonderırswen sevınırım.
Agustos 87. Biraz yaşlı kaçıyorum galiba burda, yaslandık bea, daha üniv. baslayalı dün gibiydi bitti nerdeyse. Bak efkarlandım simdi. Neden sacların beyazlamıs arkadas
![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
Ekim 1991... Forumun en genç bireylerindenim.:P
Ayrıca bu konuya yazan benden ufak yok henüz ya...![]()
@alpertunga58
heh tam bende böyle bi yazı bekliyordum
sen yazdın ya banada yol acılmış oldu
şubatta 20 oldum..
Burada 86'lı emekli watçı bulunuyor haddinizi biliniz :P
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
vay abilerimize bak ya biraz daha zorlasaymışlar amerika ic savaşını yakalıcaklarmış![]()
25 Aralık 1991 benden dahada küçük çıkmaz herhalde![]()
bende benden buyuk varmı diye merak ediyoum 1983 dogumluyum
benim bi arkadasım aldı kendisi 81 li vizeye de beraber girdiksöyledim foruma gir yaz diye tmm dedi yazcam ama kendisi biraz üşengeçtir bekliyoruz hala
![]()
I made a promise never to settle...
bende 15 mays 1991 :S bayaa kucuugum yaa cok sıkıntı cekicem orda ama bakalim.kendime 21 yasindan buyuk bi ark bulmam lazm ki bana icki ve sigara alsin :P
5 nisan 89 oraya gittiğimde rahat rahat takılabilecek yaşa girmiş olarak gidiyorum..
En cok benim yas grubumdan varmis![]()
evet benim bildigim oyle,yanlismiyim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks