biz o işleri alıcaz arkadaşlar)) cedar bizi bekliyor..
facebook grup linkimiz:
http://www.facebook.com/group.php?gid=329099446991
biz o işleri alıcaz arkadaşlar)) cedar bizi bekliyor..
facebook grup linkimiz:
http://www.facebook.com/group.php?gid=329099446991
Konu gökmenkaraaslan tarafından (25-02-2010 Saat 01:59 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar bilet araştırması yaptınız mı ya da alan var mı?
Henuz erken..bende hopkins havaalanini kullanacagim biletler hala 1000 dolarin ustunde nisani beklemek lazim
Arkadaşlar Sandury'de gece hayatı falan nasılmış ?iş fenaya benzemiyor.
sandury nerdn cıktı yaevet dedıgın yer pek arastırmadımda orayı o yuzden sordum ama şimdi gezindim forumu iş disiplinli,kalacak yer boceklı vs seler yazıyor pek cezbedici gibi degil gercı aldıgın para yeterlı olsun gece hayatı falan olsun yeter
kazan-harca hesabı =)
kenshin cedar in kontenjanlari cok oneceden doldu sana garanti gideceksin dendi mi? bir de hangi sirket?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
20sınde fuar warmıs unitedtowers bişe demediler
kontenjanlar doldu deniliyor ama bazen vazgecen falan olursa diye askıya alıolar öğrenciyi yani benim arkadasıma bunun gibi bşe yapmışlardı ama halaa cedar için kontenjan umudu veriolarsa şaşırırım cünkü bundan baya önce doluyor kayıt yaptırman lazım son gün falan ayağına para almışlardı benden![]()
valla anca zaten paraya bakıyorlar bana ole geldı ıs paraya gelınce maıller telefonlar gelıyorda iş hakkında sorunca bir iki bişe soleyip kacınılıyor işin aslı solenmez zaten bi şekilde ikna edicekler bizi farkındayım ama yapcak bişe yok. umarım işsiz kalmayız bu yeni cıkan birşey var vebcamdan konusma ondan secemezsem ne olucak bılmıyorum fuar doluysa o kalıyor gerıye aslında pek memnun degılım ajentadan..
P.S. bana soylenmedı bıle doldugu..
bence kesin bi bilgi iste ...
araştırcam tabi![]()
Arkadaslar bende tek gidiyorum. fuarda yaklastı zaten istanbulda grs isterseniz. msn: hakankucukaslan
arkadaşlar 20 mart fuarında kaçıncı seanstasınız? ben 4. seanstayım 12.30 da başlıyo..fuar günü görüşmek üzere..
Benim seansımda 11:00 de başlıyor.
sen 3. seanstasın herhalde..ben de osaatlerde orda olurum..
2010 sezonu açılmıştırrrrrben kasiyer oldum. diğer kasiyercilerle tanışmak isterim iş taksimi yapmak için
bide bilet bulan varmı? fiyetı nedir?
30 haziran . senn?
Arkadaşlar 13 Haziranda THY ile Chicago ya gidecek ve Sandusky e geçecek olan varmı?
henüz bilet almamış olsam da büyük ihtimal öyle yapcam ben![]()
arkadaşlar bu oryantasyon olayı nasıl ve nerde oluyormuş?
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
oryantasyon bu sene internet üzerinden olacakmış fakat nasıl ve ne zaman olduğu konusunda bi fikrim yok.
neyin oryantasyonu anlamadım ben?
Dİkkat!!!!! ArkadaŞlar uÇak bİletİ ucuza buldum fakat araba kİralamak İÇİn bİ kaÇ arkadaŞa daha İhtİyacım var! Ucuz uÇak bİletİ garantİ! 500 euro newyork a oradan araba kİralayıp cedar a gİdİcez gelmek İsteyenler yazsın!!!!
ayın kaçında gidiyorsun
mutluluk paylaşıldığı sürece gerçektir! (Christopher Johnson McCandles)
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks