Ne problem çıkardı sana?
Ne problem çıkardı sana?
-Ses acma/kapama ve fotograf cekme tusu cok kalitesiz. tirnaginla hafif bastirarak ustunden gecir boyanin ciktigini goreceksin. Benim 2 tusda soyuldu.
-Klavye acikken telin ust kapaginin arkasina bakarsan kapagin etrafini saran ince bi hat var(beyaz kapakta grimsi) oraya parmaginla pastirarak it direk soyuldugunu goreceksin veya yine tirnaginla hafif cizer gibi yaparsan yok olacaktir. Eskiden camlarin yanina surulen macun gibi koymuslar sanki. Biraz bastirinca cikiyor.
-Joystick tusu klavyedeki diger tuslardan farkli yapilmis. Normal tuslara hicbirsey olmuyorken ne kadar temiz kullanirsan kullan joystick tusu sararma yapiyor.
-Klavyenin oldugu kapagin kenarlarindaki parlak grimsi hatda cok cabuk soyuluyor.
-Tus kiliti acma/kapatma tusu %100 verimli calismiyor. Bazen basiyorum tus kliti aciliyor isik gelmiyor ekrana. tekrar kapatip acmak gerekiyor.
-Ne kadar ozenli kullanirsan kullan tus acma tusu kiriliyor. (benim kirilmadi ama %50sinin kirilmis)
-Kameranin cami ciziliyor, koruyucu kapak cami ciziyor. Kameramin arkasi ilk baslarda cizilmemisti ama gecen gordum benim camda ortadan cizilmis.
-Flashla adam gibi foto cekilmiyor. Hepsinde beyaz sacma efekt geliyor. Karanlikta bi tane dogru duzgun foto cekemedim. ( Fotografin sol tarafina nur inmis gibi. (Nette kurtulmak icin flash"i keceli kalemle siyaha boyayin denilmis. Ne kadar sacma...
-Kapak boyasi cin malindan daha kotu. Bu kadar ozenle korudugum halde bu kadar basit soyulan baska telefon gormedim hayatimda. Kapagi acinca arkasindaki kenarlardaki hat zaten berbat otesi daha 1 hafta olmadan soyuldu.
-Internette gezinirken durduk yere web komple kapaniyor.(Bu sorun n95lerde de vardi) Tekrardan bastan baglanmak zorunda kaliyorsunuz.
-Tepkimeleri cok yavas. Gec cevap veriyor.
-Dokunmatik ekran zaten rezalet. Ozellikle rehberden birini bulmak isterken yan taraftaki kaydirma cubugu hic pratik degil. Kisi ekrana gelince elimi cekince direk 2-3 isim asagi yukari kayiyor.
-Bir sonraki fotografa gecerken yapilan parmak hareketini algilamasi iphone a gore bin kat daha zor. Iphone da cok kolay gecis yapabiliyorken bunda bazen sorun cikiyor.
Şu anda 19 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 19 misafir)
Bookmarks