her sey kisinin buyudugu ortama bagli,turk erkekleri boyle seylere pek alisik olmadigi icin boyle bi ortama dusdugu zaman kendilerini cennetdeki gibi hiss ederler. biraz sicakkanli kiz gorunce abi kesin XXX'dur diyorlar.
her sey kisinin buyudugu ortama bagli,turk erkekleri boyle seylere pek alisik olmadigi icin boyle bi ortama dusdugu zaman kendilerini cennetdeki gibi hiss ederler. biraz sicakkanli kiz gorunce abi kesin XXX'dur diyorlar.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
evet sicak davrandi mi hemen xxx sanirlar.mesela benim kiz olan arkadaslarim icin annem der ki bu kiz senden hoslaniyor.neden o kizlarin tavirlari annemin zamaninda cilveydi pasti bir isaretti ama simdi anlami olmayan normal davranislar.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
tum sayfa boyunca yine erkek erkeğe konuyu sadece erkek acısından inceleyerek devam etmişsiniz arkadaşlar birde bayanlar acısından düşünün bu kadar gunah keçisi de değiliz cnm :P
çirkef, kıskanç, kaprisli..bu sıfatlar erkekler için de geçerli olabilir..
ama sorarsanız bir Turk erkek arkadasın varsa- ki elin amerikalarında en moderninin geniş düşüncelisinin bile orda Türklük damarı tutacaktır- kısacası erkek arkadaşın var ve amaç dilse.. gidilmez demiyorum ama gitmemeliyiz)
..
GüLümSe GüL GüNeŞee
tabi, yardima ihtiyac duyuldugunda boyle denmiyor amerikadayken...
Peki.
Türk erkeği her yerde Türktür
Sevgiliyle gitmenin en büyük dezavantajı (kıskançlık ve kapris dışında) başlarına kötü bir olay geldiğinde birbirlerini suçlamalarıdır.
Geçen yıl gittiğim şirketten giden 500 küsür insan arasından sadece tek çift beraber döndü.Onlar da Lagoon daydı
Danışmanlar birlikte gitmeyi kesinlikle önermiyor.
Yine de ben de kızarkadaşımla gitmeyi istedim ...
ya bırakın bu işleri yanınızda biri olmazsa orlando, miami, tampa, tallahassee, new york, new jersey, memphis, new orleans, pensacola vs vs vs tek başınıza gidemezsiniz
hee kankanız olur yanınızda o ayrı mesele ama kankasıyla gidip ayrı uçaklarda dönenleri de gördük
ben kankasiyla gidip donuste ayni ucakta donup istanbulda bavul beklerken kavga edenleri gordumbirbirlerinin bavullarina esya koymuslar bi de zekiler yarim saat esyalari degistirmek icin ugrastilar
ver esyalarimi esra al melek ne halin varsa gor sende benim sac duzlestiricim vardi onu ver
![]()
![]()
![]()
ben de bu yaz 2 tane erkek arkadasimla gidicem ama cinsiyetlerinin erkek olduguna bakmayin sadece arkadaslarim
gectim abd'yi,havaalanini benm bi arkadasim vardi liseden istanbulda konsoloslukta vize icin sira beklerken onla karsilastim o da sevgilisiyle gidiyomus maine'e daha konsoloslukta kavga ediyolardihe ama istemez miydim sevgilimle gitmek? hem de cok isterdim guzel olurdu bee 3 ay beraber.surda goruscem diye canimiz cikarken orda paso beraber olmak ii olurdu.
gitmeyin kiz arkadaslarinizla birakin en azindan diger watcilar keyifli bi wat gecirsin, her gece sizin kavgalarinizi duymaktan bikmistik,motelde kalan amerikalilar her gun polis cagiriyordu Turk cift yuzunden.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
) orasını bilemem herkesin ilişkisindeki kavga etme teknikleri farklı tabi
) ben daha cok birbirini kıskanıp kısıtlamak o zenciyle konuşma zenciler cızzz..su rus kızla konusma cok kötü bir kız o vs gibi konular yuzunden oraya gidip ot gibi yasamamak adına gidilmemeli kaanatindeyim
![]()
GüLümSe GüL GüNeŞee
sanirim o arkadas bu sene gidiyor =)
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Wat'ın büyüsüne COUPLEmayın !!!)) Cesaretinizi toplayın tek gidin. Faydasını mutlaka görürsünüz.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bugün bi sözleşmeye baktım orada...
sevgilisiyle birlikte işveren kabul etmiyodu.
ama arkadaş olarak beraber aynı işte çalışmaya izin vardı![]()
Bayan arkadaşlarımızın konuya müdahil olmalarını bekliyorum![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
aşık olduğun insanla gitmek gibisi var mı yaa bence muhteşem olurdu![]()
sitede bi zenci muhabbetidir almış gidiyor..Azuhazu özellikle bunu cok söylüyor..
olayın bi espirisi mi var acep ..gayet cool adamlar ne istiyorsunuz zencilerden bırakın adamları rahat![]()
insanın sevgilisiyle abd ye gitmesi kadar muhteşem bir şey olabilir mi yabu sene biz de öyle yapıyoruz.şahsen ben gidemesm ya da o gidemse ikimz de tat alamayız,koskoca 3 ay giricek araya hem de.özlem dayanılmaz olur.Tabii bekar arkadaşlar sevgiliyle gitmeyi külfet olrk görebilirler ki çok doğal bu,böyle bir deneym yaşamadıkları için
![]()
Kız/Erkek arkadası gectim bence arkadasla gitmek de zaman zaman sorun acabiliyor. İlk wat maceramda orada tanıstıgım 3 arkadas beraber gelip Abd de birbirlerini yemislerdi. Sen cok calısıyorsun ben az calısıyorum, senin malın benim malım vs derken is yerinde ufak bir kavga bile cıkmıstı. Diyecegim o ki olayı iyi analiz etmekte cok büyük yarar var.düsüncesi hafif bir espriyle beraber dogru degil. Sevgili var sevgili var, yani. 3 aylık kız/erkek arkadasıyla gitmek var 3 yıllıkla gitmek var. Abd ye zaten dil/yasam vs tecrübeler edinmeye gidiyoruz, 3 haftalık arkadasla gidip de orda en ufak bir seyde birbirinizi yersiniz alim Allah. Bence Kız/Erkek arkadasla, sevgiliyle gitmek sadece iliskileri ciddi, saglam ciftler icin güzel olabilir. Digerleri icin zulüm, kavga dolu mutsuz, tatsız, ayrı ucaklarla dönerek biten aci bir yolculuk olabilir. Ona göre diyorum, dikkat edin...sevgiliyle gitmeyi külfet olrk görebilirler ki çok doğal bu,böyle bir deneym yaşamadıkları için
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
Şirket Seçim Yönergesi
şimdi yine felsefe yapacam
aşk bencilliktir herkesin zannettiğinin aksine herkes fedakarlık olarak görür !!!
ama insan neden aşık olur düşÃ¼ndünüz mü??
insan kendi ihtiyaçları için aşık olur aşık oldugu kişide aynı şekilde !!
insan yalnız doğar yalnız ölür bu aradaki zamanı yalnız geçirmemek içinde bir arayış içine girer aşk aslında mutualizmdir günümüzde (biyoloji : yani faydalı birliktelik anlamoıda )
iki tarafında faydalandığı bir birlikteliktir sevgilinizin ayağı sakatlansa (allah korusun) ona ölene kadar bakacakmısınız onu yine eskisi gibi sevecekmisiniz duygusal cevap vermeyin !!!
insan kendisi için aşık olur karşılıklı fayda bekler ihtiyaçları giderilsin ister ego tatmini ister halk arasında bir sosyal statü ister şımartılmak ister bazen bunlardan biri bile olmadıgında ilişkilerde buyuk sorunlar olur !!!
gercek Aşk Mecnun ' un aşkıdır !!!
o karşılıksız sever sevdiğini ona kavuşabilme ihtimali onun aşkıdır !!!
karşılıksız seviyorsan karşındakini aşk budur !!!
ama malesef günümüzde karsılıksız sevenler kişilği oturmamış karaktersiz ve ne istediğini bilmiyor gibi terimlerle tasvir edilir !!!
dediğim gibi aşk ile meşki birbirine karıştırmayın !!!
----------------------------------------------------------------------------------
benim bu konudaki yorumuma gelince erkekler için konuşuyorum sallayın hatunu tek gidingezme kısmı guzel olur ama calısma kısmında zorluk cekersınız gelenlerden gordum sorunları bızımkınden daha fazlaydı kızların aglama nobetlerı boyle durumlarda artıyor
!!!
Konu sincili tarafından (11-03-2010 Saat 07:49 PM ) değiştirilmiştir.
Konu sucre tarafından (13-03-2010 Saat 11:06 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks