Arkadaşlar dün gittiğim vize görüşmesinden sorunsuz geçtim diyemicem atlattığım badireleri ve şaşkınlıklarımı, halimi "traji komik" diye adlandırmak mümkün Öncelikle konsolosluga kadar gittim vee inanılmaz bi sıra vardı üstelik çok soğuktu beklemekten felç olmadığıma dua ediyorum şuan neyse uzun bi bekleyişten sonra içeriye girdim yüzümdeki ben hiç birşey bilmiyorumun ifadesiyle birlikte belgeleri teslim ederken DS-160 formundaki eksiklikleri tamamlamamı istedi görevli. Soğugun ve heyecanın etkisiyle olacak ki ben türkçeyi bile anlamakta zorluk çekiyodum tabi algılarımda bi körelme oluştu 1 saat bekledikten sonra İş deneyim kısmında yazmam gereken bi bölümde arkaarkaya 3 tane fiili sıraladığımı düşünürsek... Neyse girdim içeri verdikleri belgeyi okudum verdim parmak izimi vee heyecanlı bekleyiş yeniden başladı. Herkese aynı sorular hangi okuldasın? bölüm ne? not ortalaman kaç? işin ne vs vs.. Sıra bana geldi ne okulumu sordu nede not ortalamasını deliriyorum sandım o anda hiç beklemediğim sorular çok basitti ama şartlanmıştım bikere. En çok eğlendiğim benim için unutulmaz olan sınıfımı sordu ? Ne yapıcaksa benim için okulun hiç bir eğlencesi olmadıgı söyleyerek güldüm o da gülünce heralde vermicek vizeyi bu sözden sonra dedim Hemen ekledim joke joke ))) eksik belgelerin oldunu belirten kagıdı verdi elime çıktım, sanırım oldu