meraba arkadaşlar..

Ben o 1.42'lik ortalaması olan kişiyim bunu gururla söylüyorum olaya bakın neyse... Yeşil kağıdı almış biri olarak olayı anlatayım!

Ben burada bazı arkadaşların diyaloglarına bakıp, tahmini olarak sorulacak sorulara cevaplar hazırlamıştım.. Ortalamam düşük olduğundan üzerine düşmem gereken kısım GPAmin düşüklüğünün NEDENİni en iyi şekilde açıklamaktı.

Zaten sıradan 2-3 sorudan sonra ortalamamı sordu!!! Ve nedenini sordu???
Kendimi savunmak için aklıme gelen herşeyi güzelce anlattım (100% ingilizce eğitimi, ilk yılım, dersler zor, alışamadım.. cart curt)

Sonra babamın işini sordu? ve o andan itibaren sadece babamla ilgilendi
yurt dışına çıktı mı? nerelere gitti? sık sık gider mi? sattığı şeyleri aynı zamanda üretiyor mu? kaç işçisi var?
bu sorulara zaten tam alışamamışken, beni bekle dedi ve kalkıp gitti !!!!! en az 5 dakka orda öyle mal gibi bekledim :s korku artık tavan yaptı tabi..

Geldiğinde orada ne kadar kalmayı düşünüyorsun diye sordu?
transkripte bakarak oofladı puffladı,, o sıra ben pompalamaya başladım allah ne verdiyse...

oraya gitmeye ihtiyacım var, babamın maddi durumu beni ilgilendirmiyo, ben onun yardımı olmadan neler yapabilicegimi göstermek istiorum ve kendi paramı kazanmak istiorum ve döndüğümde akıcı bi ingilizceye sahip olmak tek amacım felan filan..dedim. (sanırım burası kırılma noktasıydı, rest çektim diyelim)

Neden bilmiorum ama birden,,,,,, burslu musun dedi?
yüzde 50 bursumuz var çok şükür ÖSS'den onuda gelişine yapıştırdım..

Akıl almaz bir el çabukluğuyla Yeşil kağıdı çıkardı ve ondan sonra söylediklerinden inanın BİR HARF BİLE HATIRLAMIORUM. Yaklaşık 10 dakka süren mülaakatım aynen böyleydi..

Umarım bu noktadan sonra bir sıkıntı yaşamam, sevincim kursağımda kalıcak diye ödüm kopuyor...