WAT'a katılacak olan arkadaşlar eğerki bu deneyimi sizde çileli yaşamak istiyorsanız önünüze gelen bir ajansla bunu çok kolay geröekleştirebilirsiniz.Ben bu durumdan son anda kurtuldum ilk anlaştığım ajansla New York yolcusuydum ve parkta calısıcaktım ki eğlenceli olmasını istiyordum herşeyin.Ama ds dedikleri form bir türlü gelmek bilmedi, uzattılardda uzattılar ki ben ekimde kayıt oldum 3 arkadasımla, size önerim bu işi geröekten benimseyen ajansı tercih edin.benim formum gelmeyince diğer arkadaşlarım kaydını çok önce başka bir ajansa almışlardı ki ben endişeliydim bu konuda. ds formu gelmeyşnce vizeyede girmedim canım sıkıldı bu durumdan bende olaylı bir şekilde değiştim ajansımı.Arkadaşlarım gecmıs oldugu ajans ıle adresım degıstı CA los angeles ta bır parkta iş ayarlandı. Her şey okadar kısa surede öyle güzel geçtiki anlatamam.2 haftada ds formum geldi ve ön mülakattı vizeydi derken herşeyde yanımda oldular ve benim aramama rağmen herşeyi arayıp bildirdiler. işin en güzeli yalnız değildik orada bizi havaalanında karşıladılar new york hep aklımdaydı ilk gün orayıda gezdirip anlattılar sagolsunlar.Ayrıca telefon verdiler bize orada şubelerinin olması en büyük etkendi bizim için.telefonla bazen saat farkı yuzunden ulaşamasakta mutlaka aradılar bizi.(ajansı öğrenmek isteyenler özel mail atabilir arkadaşlar gerçekten orada mağdurlarıda gördüm neler çektiklerini flan, inanın orada bizimle ilgilenenler ellerinden geldiği kadarıyla onlarada yardımcı olmaya çalıştılar) Parkta çalışmak çok eğlenceliydi ilk başta alışmak zaman aldı ama çocukların genelde geldği bir parktı. Çokta güzeldi zaten Los angeles ı mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum eşsiz bir deneyimdi.

Bookmarks